| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Family Weekend (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Family Weekend (2013)Objavljeno: 22.Svibanj/May.2013 u 03:57 |
|
Family Weekend (2013) ![]() IMDb Režija: Benjamin Epps Scenarij: Matt K. Turner Žanr: Komedija, Drama Jezik:Engleski Država: USA Trajanje: 106 min Kristin Chenoweth ... Samantha Smith-Dungy Matthew Modine ... Duncan Dungy Olesya Rulin ... Emily Smith-Dungy Joey King ... Lucinda Smith-Dungy Shirley Jones ... GG Eddie Hassell ... Jackson Smith-Dungy Chloe Bridges ... Kat Adam Saunders ... Rick Robbie Tucker ... Mickey Smith-Dungy Peter Gail ... Deputy Tyler Običaj je da djeca slušaju svoje roditelje. Ali ponekad, ponekad bi i roditelji trebali saslušati što im djeca imaju za reći, ili ih podržati u nekim stvarima koje su njima važne. Junakinja ove komedije, 16-godišnja Emily ima problema sa svojim roditeljima koji uopće ne mare za sport kojim se ona bavi – brzo preskakanje užeta – niti posjećuju njezina natjecanja. Ali Emily odluči to promjeniti, pa zatvori i zaveže svoje roditelje kako bi ih naučila 'roditeljskim zadaćama', a u tome joj pomognu i njezina braća. Ali problemi se pojave kada vijest o tome što je učinila završi na twitteru, što uplete naravno i policiju. Prevod je uradio adihan TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |