| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fin aka The End (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fin aka The End (2012)Objavljeno: 21.Svibanj/May.2013 u 10:06 |
|
Žanr: Triler
Godina: 2012 Država: Španjolska Uloge: Miquel Fernández, Antonio Garrido, Daniel Grao IMDb Radnja filma:
Grupa dugogodišnjih prijatelja dolaze provesti vikend u vikendici na planini. Već se godinama poznaju i stvari između njih su uvijek savršeno funkcionirale. Ali iznenadni incident mijenja sve. Oni ostaju nasukani bez mogućnosti komunikacije sa ostatkom svijeta. Na putu do pomoći, grupa se počinje raspadati. Ono što će otkriti sve će ih zapanjiti, novi prirodni poredak. Trailer:
Prijevod napravila koleginica: crazy555 (hvala Ažurirao Dr Dragan - 10.Lipanj/Jun.2013 u 17:37 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2013 u 15:32 |
|
Najgori film u ovoj godini koji sam pogledao
|
|
![]() |
|
crazy555
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2013 u 16:46 |
|
@Gajtana : U pitanju je kolegica
. Nema na cemu :) Iako film nije nesto posebno, svidjela mi se glumacka postava :)Ups...sad cu da Editujem.Koleginice hvala puno na prevodu Ažurirao Dr Dragan - 10.Lipanj/Jun.2013 u 17:36 |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2013 u 17:34 |
|
Nocas odgledao. I nije bas takav shit kao sto je kolega gore napisao...dao bih mu osrednju ocenu....film pocinje kao drama a onda neocekivan prelaz u misteriju i fantastiku....svidelo bi se sto je vrlo neobican....odskace od nekih predvidljivih sablona...I naravno uzivao sam u glumici
Clara Lago |
|
|
|
![]() |
|
crazy555
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2013 u 01:12 |
Ma nema veze, sve je ok :)Clara Lago je i meni super.(a mogu misliti tek vama muskima:)) Vecina njenih filmova je odlicna:el juego del ahorcado, tengo ganas de ti, la cara oculta(ovaj zadnji mi je posebno dobar). Meni je super i Maribel Verdu, ali i Daniel Grao... Film nije lose zamisljen, ali fali mi tu jos ono ''nesto'' da bi ga se moglo nazvati dobrim filmom. U sustini mi je bilo zanimljivo to nestajanje. Nema krvi, nema oruzja, nema vanzemaljaca. To je razlicito od ostalih filmova koji tretiraju ovu tematiku. U svakom slucaju, prosjecna ocjena. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |