| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rake (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rake (2014)Objavljeno: 13.Svibanj/May.2013 u 21:54 |
![]() Opis: Svakog dana, možete čuti razne opise advokata Kigana Dina (Greg Kinnear). Bivša žena ga zove "nepouzdan". Sin ga zove "ortak". Većina sudija misli da je "sraman", a Poreska uprava ga naziva "okrivljeni". Čak i njegov diler ima naziv za njega: "splet nsrećnih okolnosti". Njegov nedostatak diskrecije i nemogućnost da obuzda sebe mu donosi slučajeve koje niko ne želi, ali iza njegove ličnosti se krije veliki optimizam i uverenja da je pravda dostižna.Uvek pokušava da uradi pravu stvar, ali u isto vreme bori se da sačuva sebe od mnogih destruktivnih stvari: prejedanja, razvrata, kockanja. Ali, tu je uvek njegova asistentkinja Lien Zander (Tara Summers) koja "čisti" za njim. Komplikovan svet neobičnog advokata pratićemo u seriji koja je zasnovana na uspešnoj australijskoj seriji istog naslova. Žanr: drama Ažurirao Gor@n88 - 13.Svibanj/May.2013 u 23:39 |
|
![]() |
|
valkanela
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2014 u 22:20 |
|
Serija je pravo otkriće, zabavna, vrckava, opušta. Ubacio sam prijevode za prve dvije epizode: Rake US 1. i 2. epizoda
Uživajte... Ažurirao valkanela - 04.Veljaca/Feb.2014 u 22:22 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2015 u 19:38 |
|
Prevode je najavio Dibidus41 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2015 u 02:51 |
|
E kakav zajeb!!
Sad tek primetih, epizoda 13 je epizoda 6...još ja vidim da fali neštA! Je l' moguČe da su i na IMDB zasrali?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |