| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Maniac (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Maniac (2012)Objavljeno: 04.Svibanj/May.2013 u 00:25 |
|
Maniac (2012) ![]() IMDb Režija: Franck Khalfoun Scenarij: Alexandre Aja, Grégory Levasseur Žanr: Krimi, Horor, Triler Jezik: Engleski Država: Francuska, USA Trajanje: 89 min Elijah Wood ... Frank America Olivo ... Frank's Mother Nora Arnezeder ... Anna Liane Balaban ... Judy Megan Duffy ... Lucie Sammi Rotibi ... Jason Genevieve Alexandra ... Jessica Jan Broberg ... Rita Brian Ames ... 80's Man 1 Steffinnie Phrommany ... Stephanie Sal Landi ... Detective Délé Ogundiran ... Policewoman Akbar Kurtha ... Pharmacist Morgane Slemp ... Jenna Frank (Elijah Wood) je prilično poremećena osoba. Nakon torture koju je prošao kroz djetinjstvo gledajući majku u čestim narkomanskim orgijama sa velikim brojem muških partnera, naslijedio je obiteljski posao restoracije lutaka za robne kuće. Uz taj, sam po sebi bizaran posao, psiha mu je rastrgana na sto strana, a jedna od stvari koja mu krati svakodnevicu je brutalno ubijanje žena i korištenje njihovih skalpova na lutkama u svom domu. Prevod je uradio bighunter TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |