Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SVE O VIRUSIMA Answers from guru Vladika
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SVE O VIRUSIMA Answers from guru Vladika

Odgovori Odgovori Stranica  123 29>
Korisnik
Poruka
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SVE O VIRUSIMA Answers from guru Vladika
    Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2003 u 21:39

UPOZORENJE

Ova tema nastala je iz nekoliko različith tema otvorenih u zadnjih mjesec dana, točnije njih čak 4. Kako bi forum bio pregledniji sve sam potrpao u jednu, nazvao je ovako kako se sada zove i "zaljepio" je što bi značilo da će uvijek bit prva u ovok sekciji. A Vas molim da ne otvarate nove topice već sve vezano uz viruse, syware itd, firewall programe potavite ovdje ali prije toga pročitate cijeli topic jer je velika vjerojatnost da vam je već netko dao odgovor na vaše pitanje.

Lijep pozdrav,
    Tomislav

Ažurirao tlisak
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 10:55
koji antivirusni program koristiti? probao sam do sad McAffe, AVG, Avast, NOD, Norton... i sad me zanimaju misljenja o Kasperskyu... i neki link za skinuti cracked verziju ako tko zna. Uglavnom koristio bih NOD, ali tesko ga je registirati, pa onda kad i uspijes onda skida velike updejte...

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 12:38

Kaspersky je odličan, detektira sve viruse, ima male updejte, koristim PRO5 verziju i nebi ga mjenjao ni za što, full scan traje malo poduže (200Gb, oko 3-4h) i uz to sve je vrlo jednostavan za korištenje, link za download je niže naveden a key skini negdje sa neta.... ja sam ga našao na www.cracks.am

http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244102

Ažurirao tlisak
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 13:24
ja koristim AVG i poprilicno sam zadovoljan sa njim...dali neko zna dali AVG ima nekih mana i zbog cega ga nie preporuceno koristit??
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 14:00
Ta verzija kasperskog je pod znakom pitanja??? Lepo hvata sve stare verzije ali kada mu naidje recimo Yohoo verzija 4 ili BLUE CHIP verzija 7 ili najgore od svega CHERNOBIL verzija 10 nema sansi da ih uhvati. Probali smo navedene verzije i jedino je uspeo da "uhvati" BLE CHIP ali nije mogao da ga "ubije" vec ga je samo stavio u karantin, ali je doticni vec prilikom prve konekcije na NET 'POBEGAO". Za sada jedino cudo koje sve hvata i pri tome je vrlo tih i nenametljiv su PANDA TITANIJUM (stara verzija) ova nova je obicno djubre i NOD 32. Za sada sve hvataju i ciste ih ko od sale. NA testovima su dobijali uvek samo najvise ocene. Ima i onih koji kazu ,ne svidja mi se NE IZGLEDA LEPO. A ja te iste pitam JESTE LI NORMALNI, pa valjda je vaznije kako radi a ne kako izgleda !!!

Ažurirao Vladika
Vladika
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 15:16
Slažem se da nije bitan izgled, Kaspersky sam počeo koristiti prije koje dvije godine i navikao sam se na njega, svjestan sam da je nod32 najbolji i da mu nema premca jer na drugom kompu sam koristio i njega i Shophos, norton, pandu, AVG, Avast, uglavnom to je komp za zajebanciju a po pitanju ovog sam zadovoljan sa kasperskyem dok nema potrebe za nećim drugim, sve viruse koje sam imao uspiješno sam maknuo iz kompa a i uspiješno ih blokira. U potpunosti se slažem s tobom po pitanju komentara na izgled i po tome da kaspersky nije najbolji ali nije ni najlošili a za ono što mi treba i resurse koje koristi je više nego dobar.
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 00:46
Meni je za sada najbolji antivirusni program Norton SystemWorks jer i popravlja nekakve greške na windows-u, a i mogu optimizirati disk sa njime!!!!
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 12:38
Šta je je,norton je meni najjači.Vjerujem mu jer postoji odkad postoje te maliciozne pizdarijice za komp u vidu virusa,trojana,dialera.Recimo,dobio sam dialera,i samo ga je norton pored SD i ad-aware uspio ulovit,a ovi su kao perjanice u borbi protiv te đubradi...Od onda koristim ono t-com antidialer đubre.Imam sve što treba za zaštitu kompa(ZoneAlarm,SD,Ad-aware,norton)i opet nalazim neko đubre!
Na vrh
merethe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merethe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 13:00
norton je najbolji to i ja znam ali je problem kod lap-topa zbog toga sto je norton jako velik i uspori sve boli glava...zato ja koristim AVG sto uspori samo kad skanira i nije velik...zanima me dal ko zna AVG-ove mane i dal je mozda bolje koristit neki drugi program a da nije jako velik...pozdrav
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 19:37
js koristim ovaj pc cillin 2004
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 21:07

Ja koristim kaspersky anti-Virus personal i zadovoljan sam!

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2005 u 01:09

meni norton 2005 upropasti copm... nece da radi internet explorer :(

a 2004 je odličan u kombinaciji s mekafijem spajverom i zon alarmom 100% funkcioniše kako treba

Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2005 u 13:52
ja koristim nod32 i dosad je najbolji antivirus koji imam i nemam nikakvih problema s njim
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2005 u 21:56
Apsolutno si u pravu za NOD32. Apsolutno najbolji, stedi resurse racunara, i do sada nije pustio nista. A sto se tice KASPERSKOG, pa evo koliko juce sam imao posla da ocistim jedan racunar jer je imao tu budalastinu. Nove vrste virusa koje se pakuju na net-u imaju posebne nacine ulaska koje verzije kasperskog za sada ne hvataju. Ima jedna vezija koja i to moze ali je u nju ugradjen BLACK LIST. Potprogram koji ce izbrisati sve kljuceve za nelegalne programe, pa ko voli nek izvoli. A sto se tice NORTONA nista posebno, a imoras imati extremno jakracunae jer crpi procesor ko blesav. Za sada jedini koji odgovaraju za ovu navalu novih virusa se PANDA TITANIJUM (stata verzija, jer je nova obicno djubre) i NOD32.
Vladika
Na vrh
Dick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2005 u 23:46
Nod32 najbolji.Koristim malo i Sophosov anti-virus, a Ad-aware SE za spyweare.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 00:41
 jel treba serijski za nod32 2.12.3

i mozel se igdje nabaviti da dzabe ne skidam 8 MB antivirusa

ako netko ima da mi proslijedi
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 14:02
Kolko ja znam sve serijske brojeve i crackove možeš nabaviti na netu...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 14:43
i mene to zanima je imam free verziju (30 dana). kako i gdje da upišem taj serijski broji a crack nisam nigdje našao za free verziju. nekužim se baš u te crackove i serijske brojeve pa ako sam u krivu nemojte zamjeriti
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 14:44
jel se može uopće gdje skinuti trail verzija???
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 14:58
Samo u google upiši cracks and serial numbers. Ima puno stranica kaj se time bave. Jedino bi ti preporučio da na takve stranice nejdeš s internet explorerom jer buš pokupio gro spyware-a i ostalih gluposti,a pozeljno je i da imas neki dobar firewall. Ja osobno koristim Sygate personal firewall. Te stranice na kojima su ti serijski brojevi i krekovi su ilegalne pa ti treba neka zaštita jer tamo vlada raspašoj. Al su i vrlo korisne jer praktički više nemoraš kupiti nijedan program u životu,samo skines trial verziju i ukucaš serijski broj.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 29>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.