| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Maurice Richard Aka The Rocket: The Legend of Rocket Richard (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Maurice Richard Aka The Rocket: The Legend of Rocket Richard (2005)Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 16:11 |
|
Maurice Richard
(Raketa) ![]() Zemlja: Kanada Žanr: biografski, drama, sport Godina: 2005 Režija: Charles Binamé Scenario: Ken Scott Uloge: Roy Dupuis, Julie LeBrenton, Stephen McHattie, Patrice Robitaille, Mike Ricci, Vincent Lecavalier Film prati život legendarnog hokejaša Morisa Rišarda, koji je postao idol frankofonskih Kanađana. Iako je bio najbolji hokejaš tog doba, Moris je, kao i sve njegove kolege poreklom iz francuskog govornog područja, bio izložen konstantnoj diskriminaciji u ligi u kojoj su rukovodstvo i većina igrača bili anglofoni. Pogođen takvom situacijom, uprkos tome što je bio izrazito povučen i ćutljiv, počeo je javno da se zalaže za pravedniji odnos prema diskriminisanim igračima, što je kulminiralo njegovom privremenom suspenzijom, koja je pokrenula građanske proteste i nemire. Film je osvojio 12 nagrada i bio nominovan za još 20. IMDB TITLOVI |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2014 u 19:33 |
|
Prevod je najavio novy78 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |