Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdravčić
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdravčić

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdravčić
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:22
Da napišem i ja nešto o sebi pošto sam dobio par poruka ko sam,odakle sam,šta-kako-gde itd,pa da počnemo(oduvek sam želeo da izreferišem nešto poput Baneta Bumbara aKa Branka Cvejića):

Rođen sam 28.01. davne 1986 g. u Pirotskom porodilištu,kao najveća beba tog dana.Roditelji su mi dali ime po čukundedi koji se svojevremeno makljao sa turcima po Staroj i Suvoj planini.Živim u jednoj maloj predivnoj varošici po imenu Babušnica.Završio sam osnovnu i srednju školu,upisao fakultet ali nije išlo,tako da sam odustao.Bavio sam se svim i svačim i na kraju završio u lokalnoj mlekari kao koordinator sakupljanja mleka i menadžer prodaje proizvoda,zato i često lutam do Niša,Beograda i N.Sada.Svirao sam aktivno bubnjeve pa napravio pauzu,a od ove godine se opet okuplja stara ekipa,što mi je i drago.Već par godina sam u vezi sa jednom devojkom,Majom,koja za mene kaže (pored toga da sam joj jako privlačan,neodoljiv,prava muškarčina) da sam fanatik za tri stvari:za muziku,filmove i Lisu Ann.Da,čuli ste,Lisu Ann.I jesam.
Ona je moja prva ljubav.Veliki sam poštovalac njenog lika i 'dela'.Često sam sedeo u prirodi,u kupatilu,u javnom prevozu itd itd,i zamišljao kako bih reagovao kada bih je upoznao,šta bi uradio.Ali,verovatno do toga nikada neće doći jer dok sakupim novac za put do USA,žena će riknuti,jer sada ima već 40 godina a meni će trebati valjanih  30ak da sakupim kintu za put...
Volim da cugnem,najviše neku žestinu,zato i nisam za EU jer sa ulaskom u EU odoše u istoriju naše 'vesele mašine' tj kazančići za rakiju a to ne smemo nikako dozvoliti.Ne volim politiku ali imam omiljenog političara-Nevenu Adžemović.Još uvek pamtim njene performanse iz 'Modelsica' ali najviše sa Sajma automobila u BGu pre 6 godina.Nezaboravno.
Dugo vremena sam editovao neke prevode sa vašeg sajta samo za sebe,po mom ukusu, i bacao ih na diskove sa filmovima ali ih nisam uploadovao ovde (znam,bio sam sebičan).Sada sam krenuo da ispravljam tu grešku pa i sa autorskim titlovima,nadam se da ćete uživati sa mnom makar koliko i ja sa vama.Kao što reče Bogi: 'Aj tink dis is d bigining of a bjutiful frendšip'.

Ažurirao Dupla ljuta. - 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:28
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:37

od sveg ovog...imam jedno pitanje...

Who The fuck is Lisa Ann?LOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:44
 Ne smem ti reći ovako javno,ovde se deca igrajuLOLLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:46

izguglahfacepalmfacepalm
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:47
TongueLOLLOLLOL

Ažurirao Dupla ljuta. - 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:48
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:56
Bubnjar?! Odlično. Imamo menadžere, tekstopisce, gitaristu i frontmena, bas gitaristu, a sada i bubnjara. Kad počinjemo sa koncertima?! LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 09:58
welcome i drugi put.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 10:16
Pozdrav milfboy... ovaj milkboy LOL (to zbog Lize)

Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 10:42
Originalno postovano od strane Dupla ljuta. Dupla ljuta. piše:

Svirao sam aktivno bubnjeve pa napravio pauzu,a od ove godine se opet okuplja stara ekipa,što mi je i drago.

Znači pravićemo Titlovi beer fest. Jeeeeee....LOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 11:37
To je divno!!!LOLLOLLOL

Taman imamo pivopije iz cele JugeLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 11:48

'Aj tink dis is d bigining of a bjutiful frendšip'.

Aj dont tink, aj nou dis is d bigining of a bjutiful frendsip. LOLLOLLOL
End nau ofisiali, velkom. LOLLOLLOL
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 12:46
dobrodosli
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 13:31
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 14:15
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 14:22
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Carpe diem :)
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 14:39
dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 00:26
Ljudi,šta god planirali-ja sam ZA,uz uslov da ima nekog dobrog mezeta,neke dobre domaće mučenice i sve u fulluLOLLOLLOL

PS:obećavam da ću premijerno uploadovati jednu pesmu koja je već u obradi.Neće je biti na YT ni bilo gde drugde osim ovde.Approve

Ažurirao Dupla ljuta. - 07.Veljaca/Feb.2013 u 00:28
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 01:31

Ljudi,šta god planirali-ja sam ZA,uz uslov da ima nekog dobrog mezeta,neke dobre domaće mučenice i sve u fulluLOLLOLLOL

PS:obećavam da ću premijerno uploadovati jednu pesmu koja je već u obradi.Neće je biti na YT ni bilo gde drugde osim ovde.Approve

Thumbs Up

Na vrh
soskic71 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soskic71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 04:05
Čekaj malo...ima dve Lise Ann. Na koju si mislio? LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 09:22
^
LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.