Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mysterious Mr. Moto (1938)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mysterious Mr. Moto (1938)

Mysterious Mr. Moto

Mysterious Mr. Moto (1938)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Mysterious Mr. Moto

Godina:

1938

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

62 min

Režija:

Norman Foster

Scenarij:

Norman Foster
, Philip MacDonald
, John P. Marquand

Glavne uloge:

Peter Lorre
  >  Mr. Moto
Leon Ames
  >  Paul Brissac
Forrester Harvey
  >  George Higgins
Harold Huber
  >  Ernst Litmar
Mitchell Lewis
  >  Nola
Lotus Long
  >  Lotus Liu (as Karen Sorrell)
Mary Maguire
  >  Ann Richman
Lester Matthews
  >  Sir Charles Murchison
Erik Rhodes
  >  David Scott-Frensham
John Rogers
  >  Sniffy
Frederik Vogeding
  >  Gottfried Brujo (as Fredrik Vogeding)
Henry Wilcoxon
  >  Anton Darvak

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mysterious Mr. Moto (1938)
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2013 u 11:51

Mysterious Mr. Moto

Žanr: Krimi, Drama, Mosterija
Godina: 1938
Država: SAD
Trajanje: 62 minute
Uloge: Peter Lorre, Mary Maguire, Henry Wilcoxon, Leon Ames
Režija: Norman Foster
Scenarij: Norman Foster
IMDb

Radnja filma:
Lukavog japanskog detektiva, gospodin Motoa poziva u pomoć Scotland Yard
da sudjeluje u hvatanju opasne međunarodne bande ubojica.  Da bi se infiltrirao
među ubojice, Moto mora otići u zatvor, odakle bježi sa jednim od članova bande.
Kulminacija potrage za ubojcama odigraće se u britanskom nacionalnom muzeju,
gde će se konačno sresti sa misterioznim vođom ove ubilačke organizacije.
Izvor:inter.okr.

Trailer:

Prijevod najavio kolega: Gaca62

Ažurirao Gajtana - 30.Sijecanj/Jan.2013 u 11:52
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2013 u 21:02

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2013 u 01:32

Hvala Gaco kiss

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
ZAK94 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZAK94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2013 u 20:11
Dobro prevedeno,pročitao sam jedan deo ne ceo, ali opet imam problem.
Npr nema filma ima prevoda ili obrnuto! Ovaj film je obrisan/blokiran svuda zbog autorskih prava, tražio sam ga i nema nigde! To ne važi samo za ovaj film nego i za neke druge! Zašto prevodite ove filmove kad ih nema nigde? Ako vi imate link ovog filma, onda mi ostavite ovde link da skinem film! Još nešto ako volite klasične filmove imate 18.) Piraterija je najstrože zabranjena. sa ubačenim titlom!              

Ažurirao Kneginja - 15.Ožujak/Mar.2013 u 22:33
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2013 u 20:21
Originalno postovano od strane ZAK94 ZAK94 piše:

Dobro prevedeno,pročitao sam jedan deo ne ceo, ali opet imam problem.
Npr nema filma ima prevoda ili obrnuto! Ovaj film je obrisan/blokiran svuda zbog autorskih prava, tražio sam ga i nema nigde! To ne važi samo za ovaj film nego i za neke druge! Zašto prevodite ove filmove kad ih nema nigde? Ako vi imate link ovog filma, onda mi ostavite ovde link da skinem film! Još nešto ako volite klasične filmove imate 18.) Piraterija je najstrože zabranjena. sa ubačenim titlom!              

Stvarno ne shvatam u čemu je problem pošto na najpznatijim torrent sajtovima postoji torrent sa svim filmovima o Motu.

Ažurirao Kneginja - 15.Ožujak/Mar.2013 u 22:34

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2013 u 23:46
Mr. Moto-a sam odavno gledao na RTS, bio je neki ciklus, davali su nedelju dana zaredom.
Verujem da je prevod dobar, skidam film, pa se javljam da pohvalim člana Gacu62. Thumbs Up
Na vrh
Mitko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2013 u 14:16
Da nema mozda neki remake na ovo? 

@ZAK ne znam kako nema filma ima kao sto rece clan ispod tebe na skoro svim poznatim torrent sajtovima. A ima ga i na youtube.com

http://www.youtube.com/watch?v=u2KbsnmVtJ4
Na vrh
ZAK94 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZAK94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2013 u 16:31
Ti mene nisi razumio!Prvo: Ima MR MOTO'S LAST WARNING (1939), ali nema Mysterious Mr. Moto (1938) na youtube (cijeli film) tj. možeš ti pronaći u djelove ! Otišao sam na torrent sajt the pirate bay sporo mi učitava, film mi nije pronašao! A moj internet je brz! Drugo: mogu samo da skinem uTorrent zato što je moj kompjuter Limited account a ne Computer administrator i neda mi da skinem sve aplikacije i programe! Hoću da vratim na staro a ne znam kako. Treće: kompjuter mi je spor, nemam veliku memoriju (RAM i Hard disk). Ja ne znam zašto bi skidao velike fajlove preko torrenta kad nemam dovoljno mjesta u njemu?Četvrto: Ovo nije važilo samo za Mr.Moto nego i za seriju Midsomer murders ! Ovu seriju sam pronašao sinhronizovano na mađarski,ruski i njemački na yt, niđe nije bilo na engleski! Tek su sad počeli da ubacuju na yt na engleski i na druge sajtove. I Prevodi nisu isti drugačiji su! Ima toliko dokumentaraca niko ne prevodi npr NGC-Wild Balkan!      

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2013 u 20:58
Torrent je duša od sajta, ima cela kolekcija filmova o Mr. Moto-u.
Interesuje me da li Gaca62 planira da uradi prevod za ostale filmove, a tu mislim na:
Mr. Moto Takes A Chance 1938
Mr. Moto Takes A Vacation 1939
Mr. Moto's Last Warning 1939
18.) Piraterija je najstrože zabranjena.
Inače sve pohvale za prevode, svaka čast! ClapSmile

Ažurirao bojan969 - 17.Ožujak/Mar.2013 u 21:11
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2013 u 21:24
Za Mr. Moto Takes A Chance 1938 postoji prevod a druga dva cu odraditi.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.