| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Prisão aka Bare Behind Bars (1980) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Prisão aka Bare Behind Bars (1980)Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2013 u 21:37 |
|
Bare Behind Bars (1980) A Prisão (originalni naslov) ![]() Žanr: Akcija, Drama Trajanje: 87 min Država: Brazil Jezik: Portugalski Režija i scenario: Oswaldo de Oliveira Uloge: Maria Stella Splendore ... Sylvia - upravnica zatvora Marta Anderson ... Barbara - luda medicinska sestra Danielle Ferrite ... Cynthia - zatvorenica #341 Neide Ribeiro ... Sandra - pomoćnica upravnice zatvora Sonia Regina Ženski zatvor u Brazilu, zatvorenice su mlade i lepe, upravnica je sadista, svi čuvari osim jednog su okrutni, a medicinska sestra je nesposobna luda. Kako bi otežali zatvorenicama unošenje zabranjenih stvari, zabranjeno im je nošenje donjeg veša. One su ili ubilački nastrojene jedna prema drugoj ili se upuštaju u orgije sa čuvarima, a upravnica ih podvodi bogatim lezbejkama. Uz pomoć medicinske sestre i pod otkriljem karnevala, tri zatvorenice beže. Da li će na slobodi ostati skrivene ili će ih njihova priroda dovesti do nesrećnog kraja? Prevod najavio Kampfar
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2013 u 17:52 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |