| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Think Fast, Mr. Moto (1937) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Think Fast, Mr. Moto (1937)Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2013 u 13:09 |
|
Think Fast, Mr. Moto (1937) ![]() IMDb Režija: Norman Foster Scenarij: Norman Foster, Howard Ellis Smith Žanr: Krimi, Drama, Misterij, Noir-Film, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 70 min Peter Lorre ... Mr. Moto Virginia Field ... Gloria Danton Thomas Beck ... Bob Hitchings Sig Ruman ... Nicolas Marloff Murray Kinnell ... Joseph Wilkie John Rogers ... Carson Lotus Long ... Lela Liu George Cooper ... Muggs Blake J. Carrol Naish ... Adram Frederick Vogeding ... Curio Dealer Gospodin Moto (Peter Lorre je, čini se, ovoga puta kriminalac koji je član grupe internacionalnih krijumčara. Gloria Danton (Virginia Field), Ruskinja, agent je ovim kriminalcima. Avantura će gospodina Motoa, gospođicu Danton i sina jednog od najvećih krijumčara dijamanata (Thomas Beck) voditi od San Franciska do Šangaja. I ne samo to, u Šangaju će svako morati da otkrije svoje pravo lice! Prevod je najavio Gaca62 izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2013 u 13:12 |
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2013 u 13:37 |
|
Gaco, hvala ti na svim prijevodima. Skinuo sam cijeli serijal filmova o Mr. Moto. Davno je to bilo kad sam gledao te filmove na TV. Morat ću se malo prisjetiti ovh dana.
![]() Nakon Sherlock Holmesa, Mr Moto i ostalih detektiva, još je samo ostao serijal filmova o Charlie Chanu i Mr. Wongu, ali za Mr. Wonga nema nigdje engleskih titlova. Priskoči u pomoć ako te zanima LISTA PROJEKTA: Charlie Chan
![]() Ažurirao Salvador - 11.Ožujak/Mar.2013 u 13:58 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2013 u 14:28 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2013 u 14:41 |
Možda nekad i priskočim u pomoć. Trenutno sam sve isplanirao, recimo do početka jula... narednih pedesetak filmova. Posle toga, nije isključeno. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |