Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DIVX player_ pomoć
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DIVX player_ pomoć

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddodo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DIVX player_ pomoć
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2005 u 19:51

Da li možda netko ima ili je čuo za Vivax K-200 divx player (postoji i Vivax K-170). Kupujem divx player pa se ne mogu odlučiti. Ovaj Vivax-ov košta 470 kuna, a UMAX YAMADA DVX-6600 oko 780 kuna, ali vjerovatno je bolje dati nešto više love ako je player bolji. Ima li netko iskustva s nekim od ova dva playera, kakva je situacija oko naših slova i učitavanja titlova?

Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2005 u 21:13

taj vivax  porijeklo "viva franko" navodno ima opcija za podešavanja titlova (trba nazvati servis i onda ti kažu neki pasvord i to je to), a druga je varijanta pioneer AV-470 podržava dvd/divix i još jedna verzija pioneera koji podržava dvd/divix/xvid ima na lageru u HG-shrotu cijena oko 800-900 kuna navodno guta sve , kako čuo tako prenosim. a ti još provjeri.otiđi na stranicu hgspot.pozdrav.

Ažurirao zgubidan
neznanje ne boli
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2005 u 22:03
evo nasao ti yamadu za 670 kn, idi na
http://www.nabava.net/katalog/trazilica.php?sstring=yamada &submit=Tra%9Ei&od=&do=
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 20:47

Uzeo sam Yamadu za nekih 680-690 kuna, upravo sam je spojio.  Sve čita, ali zezaju me titlovi. Sve sam pokušao: isto ime titla kao i filma, SUB i SRT format, ali jednostavno ga ne učitava. Zna li netko u čemu je stvar? Čuo sam da za ovaj player ne treba firmware.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 22:14
a gdje si ti cuo da ne treba firmware? trk na mtz.softpedia.com i skini za Yamadu 1250 verziju 15 i pici.... uglavnom moras paziti da budu slova tocno ista, znaci ne mozes ovako The Hulk.avi / The hulk.srt jer ti nece ocitati... a koju si uzeo 6600 ili 6700?
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 22:29

6600, nije bilo te 6700. Evo sada odoh pogledati za firmware. Hvala na pomoći, javit ću što sam uspio.

Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 23:47
Uspjelo je, hvala ti na pomoći Executioner. Radi super, mogu ga preporučiti svima koji žele kupiti divx player. Nije puno novaca, a jednostavan i dobar, hrvatska slova OK. Jedino mi je krivo što ne očitava SUB nego samo SRT titlove, a meni dobar dio filmova ima SUB titlove. Pretpostavljam da se to ne može riješiti? 
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2005 u 08:45
nope, mozda taj decko MTZ i ostala banda uspiju, ali vec dugo nema novog firmwarea, pa ni sam neznam... a btw nema na cemu

uzivaj
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.