| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bu neng shuo de. mi mi AKA Secret (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bu neng shuo de. mi mi AKA Secret (2007)Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2013 u 11:31 |
|
Bu neng shuo de. mi mi
Žanr: Drama, Fantazy, Muzički Godina: 2007 Država: Hong Kong, Taiwan Trajanje: 101 minuta Uloge: Jay Chou, Gwei Lun-Mei, Anthony Wong Chau-Sang IMDb Radnja filma: Ye Xiang Lun je student mučkih umetnosti, smer klavir, koji se prebacio na Tamkang, školu poznatu po izuzetno talentovanim studentima muzike, naročito klavira. Prvog dana on čuje misterioznu muziku i prateći je dolazi do Lu Xiao Yu. Lu je takođe student klavira, ali na pitanje koje delo izvodi odgovra da je to tajna koju ne sme da kaže. Ye i Lu postaju prijatelji, a vrlo brzo i više od toga, ali, iako Ye to ne primećuje, u Lu postoji mnogo više od onog što se na prvi pogled vidi... Trailer: |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |