| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La fille du puisatier (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La fille du puisatier (2011)Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2013 u 23:39 |
|
La fille du puisatier (2011) * The Well Digger's Daughter * ![]() IMDb Režija: Daniel Auteuil Scenarij: Daniel Auteuil, prema romanu Marcela Pagnola Žanr: Drama, Romansa Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 107 min Daniel Auteuil ... Pascal Amoretti Kad Merad ... Félipe Rambert Sabine Azéma ... Mme Mazel Jean-Pierre Darroussin ... M. Mazel Nicolas Duvauchelle ... Jacques Mazel Astrid Bergès-Frisbey ... Patricia Amoretti Emilie Cazenave ... Amanda Marie-Anne Chazel ... Nathalie Coline Bosso ... Isabelle Chloé Malarde ... Marie Brune Coustellier ... Léonore Ilona Porte ... Roberte Jean-Louis Barcelona ... Le commis Patrick Bosso ... Le garçon Daniel Auteuil glumi kopača bunara Pascalea, udovca koji živi u Provansi sa svojih šest ćerki na početku Prvog svetskog rata. Najstarija ćerka Patricia (Astrid Berges-Frisbey) vraća se kući iz Pariza da bi pomogla u odgajanju svojih sestara, dok Pascale želi da je uda za svog najvernijeg pomoćnika Felipea (Kad Merad). Međutim, ona ostaje u drugom stanju sa mladim i bogatim pilotom (Nicolas Duvauchelle) koji mora da je napusti da bi otišao na front, i Pascale ostaje da se nosi sa posledicama. NAGRADE: 2011: World Soundtrack Awards; Alexandre Desplat, dobitnik nagrade za najbolju muziku Prevod uradio Gaca62 TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |