Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jel mi ko moze pomoci u vezi codec-a?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

jel mi ko moze pomoci u vezi codec-a?

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
whitepony View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj whitepony Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: jel mi ko moze pomoci u vezi codec-a?
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2005 u 23:17

ovako... instalirao sam THEORICA divix codecs, tj codec pack jer mi nisu radili svi filmovi. prije toga sam napravio uninstall svih drugih codeca. i sad mi SVI filmovi rade al 95% posto njih nema slike :-( dok noviji filmovi(valjda su ripani sa novijim codecima) imaju slike jel mi moze ko pomoc? jel mozda treba neku opciju iskljucit ili tako nesto. imam win98 operativni sustav

pozdrav

Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 00:12
Instaliraj si Coda Codec Pack i sve bi trebalo raditi kako treba...
http://addict3d.org/index.php?page=downloadfile&ID=2760
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 00:32
divx pro bundle bi trebao biti dovoljan ?
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 13:47
Prije je bio dobar i onaj DivixTotalPack 1.7, ali sada su izašli novi codeci pa se više u to i tako ne kužim.
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 14:35
ja sam jako protiv tih codec packova... ja imam Divx 3.11, Divx 5.x, Xvid, ffdshow i AC3 codec i sve radi kak treba...
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 14:38
A zašto si protiv tih codec packova????
Kada započneš nešto onda pokušaj i to završiti!!!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 21:04
Pokusaj sa trenutno najnovijim paketom K-LITE ( verzija od 118 pa nadalje) i neces imati APSOLUTNO NIKAKVIH PROBLEMA !!!
Vladika
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 21:22

I ja imam isto to instalirano i jos s nijednim filmom nisam imao problema.

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

ja sam jako protiv tih codec packova... ja imam Divx 3.11, Divx 5.x, Xvid, ffdshow i AC3 codec i sve radi kak treba...

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 22:12
Originalno postovano od strane Masni Masni piše:

A zašto si protiv tih codec packova????
Kada započneš nešto onda pokušaj i to završiti!!!

ah, oprostite... protiv toga sam jer su mi sve sjeb... u pocetku je bio onaj Nemo pa sad te razne vrste, sa puno stvari koje ti ni ne trebaju.... enough? ;)
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 23:37
A ti prilikom instalacije lepo kazi necu ovo, i ovo, i ovo ... Pa ti ostane samo ono sto zelis na racunaru !!!
Vladika
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 10:25
Je, ali je puno lakše staviti full installation, pa onda kada ti šta treba, sve već imaš instalirano!!!!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 15:19
Tacno ja to pricam ovima koji su protiv FULL instalacija !!!
Vladika
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 19:10
mi smo protiv svega!!!!!!  
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 19:21
A, vidim !
Vladika
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 22:18
mi smo old SCHool....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2005 u 00:25
Probajte ACE Mega CoDec pack, za ljudde koji se bave obradom videa carstvo, a instalacija nudi i opcije Professional, Hyper, Player, Select, Lite, Just Play i naravno Custom instalaciju, a ja NIKAD (već skoro godinu koliko ga koristim u raznim verzijama) nisam imao ni najmanjih problema (codec pack ima oko 45 Mb), jednostavno zaboraviš da riječ Codec postoji.....
Moja topla preporuka!!

Ažurirao Dngy
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 00:22
ACE mega codec pack sam imao i nevjerovatno je zajeban pack jer mi sje.. win meda player codece a i nekih igrica koje koriste svoje oriđiđi codeke
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 12:20
A onda nemamo ista iskustva, jer meni radi besprijekorno!!!!
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 12:34
meni klite radi odlično
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 16:31
Ja koristim Gordian Knot Codec Pack (Divx 3.11, Divx 5.x, Xvid, ffdshow i AC3 codec ) to je sve u instalaciji i svaki put skidam novi kad ga izdaju i nemam nikakvih problema sve mogu gledati
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.