| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Samurai aka Samurai Assassin (1965) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Samurai aka Samurai Assassin (1965)Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2012 u 09:01 |
|
Samurai
Žanr: Akcija, Aantura, Drama Godina: 1965 Država: Japan Trajanje: 122 minute Uloge: Toshirô Mifune, Keiju Kobayashi, Michiyo Aratama IMDb Radnja filma: Radnja obuhvata period od 17. februara do 03. marta 1860. godine, a smeštena je u zamak Edo. Grupa asasina čeka da ubiju gospodara kuće Il, moćnog čoveka vlade Tokugawa, koja već 300 godina vlada Japanom. Sumnjaju da imaju izdajicu u svojim redovima, a glvani osumnjičeni su Niiro, siromašni ronin koji sanja da dobije status samuraja i Kurihara, aristokratski samuraj koji pomaže Niirou. Niiro želi da otkrije ko je njegov otac, a jedino što zna je u pitanju visoki oficir i da će se sam otkriti ako Niiro uspe da postane samuraj. S obzirom da su američki brodovi u japanskoj luci, da među ubicama vlada ogroman cinizam i da se promene osećaju u vazduhu, Niiro rešava da ostvari ciljeve koji će se možda pokazati kao prolazni. Trailer:
Prijevod najavio kolega: pametnica
Ažurirao Gajtana - 17.Prosinac/Dec.2012 u 09:03 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2014 u 17:36 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
MARIN88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2014 u 17:45 |
|
.
Hvala pametnica-san![]() The Finest Samurai Film Ever Made - Samurai Assassin is director Okamoto (Sword of Doom) Kihachi's best film. It is also considered by many to be the best samurai film ever made! Ažurirao MARIN88 - 30.Sijecanj/Jan.2014 u 15:31 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |