Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MONITOR
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MONITOR

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
SerapH View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MONITOR
    Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 18:29
Ovako moram kupiti novi monitor i zamolio bi sve iskusne u ovom podrucju da mi preporuce neki. Hvala!!

Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 20:11

Taman i ja mislih to pitati. Vrijeme da se uskoro ovaj 14" Adi s desetogodišnjim stažom umirovi.

Na što treban paziti kod lcda i koje su ok marke?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 20:13
Samsung  757MagicBright za 17.Pazi samo da imaju 85hZ refresh rate na rezolucijama prilagođenim za takav monitor.Recimo to je 1280*1024 za 17'',1600*1200 za 19''.
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 20:26
thx žile
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 20:45
E ovaj vam je CRT.Jebote,napišite da vam treba LCD.U  PcPlayu kažu da je Samsung 710M ok,a ja imam naviku vjerovat im.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 21:11
namjestite 800:600 na 100 Hz i zakon
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 21:30
800x600 je za 15 inča i katastrofa je na većim monitorima.I 1024x768 je donja granica iako ni ona ne izgleda predivno.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:26
LG !!! Bilo koji tip !!!
Vladika
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 23:30
Ja bi radije uzeo 25inčni CRT nego 19 LCD a brijem da je cijena tu negdje
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 14:26
Ma LCD su mi smeće.Bolje kvalitetan CRT nego sranje LCD.Al nedam 2K+ kn za monitor,nema šanse.
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 17:16
Možda sam u krivu al mislim da LCD monitori još uvijek nisu dostigli kvalitetu slike CRT-a. Mislim,sve to lijepo izgleda,više mjesta na stolu i to,al kad gledaš sa strane u monitor slika se kvari...bar je tak bilo zadnji put dok sam gledao,možda su to već popravili,neznam...
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 17:18

A o cijeni da ne pričam...

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 18:05

Ponosno sam vlasnik LG F920P 19" Flatron i mogu reć da sam prezadovoljan, 1280*1024 na 100Hz i slika je predobra, uz to ima i 4 USB-a odozada tako da mi je u njega uštekan i miš i tipkovnica i printer, ma milina

Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 19:29
tlisce koliko si ga platio
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 20:51

Originalno postovano od strane SerapH SerapH piše:

tlisce koliko si ga platio

oko 2100kn prije kojih 2 mj u Ve-mil-u a koliko sad vidim poskuio je na oko 2400, ubiti sam htio uzeti 920B ali ga nije bilo a razlika je bila oko 250kn a ovaj je gro bolji (frekva) pa sam se odlucio ipak za njega.

Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 21:13
Ok hvala ti
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 21:43
da li se igras stogod tlisce? jer sam cuo da 19" ne valjaju za igre...
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 22:12

Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

da li se igras stogod tlisce? jer sam cuo da 19" ne valjaju za igre...

Igram se kad god stignem, prvenstveno CoD MP i prelazio sam Far Cry i HL2 i uz dobru grafulju fino to sve izgleda, puno bolje nego na starom i taj koji ti kaže da se na 19-tnajstici ne igra dobro je zapravo ni nema jer inaće nebi pričao gluposti.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 22:22
Ovako. Pošto sam totalni laik za te rarznorazne oznake, molio bih ako bi netko htio biti dobar i objasniti što znače te 800:600 i slične oznake, frekvecija, ono 700:1,.. i općenito sve oznake kod monitora. Hvala vam puno. Ne bi htio kupiti nešto krivo jer ipak nije to malo novaca.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 23:23
800x600 je rezolucija,u biti stvar dolazi od grafičke a ako pretjeraš monitor se ugasi i radi pizdarije,izbacuje neke poruke na ekranu i sl.To ti je širina i dužina u pixelima(točkicama).Dakle pri toj rezoluciji imaš 800 točkica u širinu i 600 u dužinu .Što je veća rezolucija,manji je opseg refresh rate koji monitor podržava i upravo zbog toga se dešava gornji problem.Al refresh rate je IMHO najbitniji aspekt pri kupnji monitora jer optimalni refresh rate je između 75-85Hz,ispod i iznad tog već nakon dužeg vremena pred ekranom počinju oči bolit i glavobolja.Dakle bolji ti je 17" koji pri 1280x1024 ima 85Hz nego 19" koji pri 1600x1200 ima 60Hz jer to je smrt.Bilo bi havariozno da nakon dva sata HL2 ili Dooma moram ugasit jer me boli glava
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.