| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlmirG
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Tema: BiH jezikObjavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 01:47 |
|
Zbog čega nema BiH jezika a bio je??
|
|
![]() |
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 01:55 |
|
Prvo, dobro došao na forum. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 01:58 |
|
Dobro nam dosao
P.S. Ako konkretno mislis na svoj upload titla za Premium Rush, svi su obrisani zbog Ažurirao Kneginja - 30.Studeni/Nov.2012 u 02:06 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AlmirG
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 02:15 |
|
Prije svega, hvala na dobrodošlici kada je ovaj forum u pitanju! Za Bosanski sam jezik pitao jer nema vise zastave na pocetnoj strani gore u cosku, pa sam mislio da nema Bosanski jezik!
Drugo, nisam ni pitao za prevod Premium Rush i neinteresuje me sta je sa njim da li ce biti postavljen ili ne! To je vasa stvar i na vama je da pregledate..i odlucite hocete li ga postaviti ili ne! Ja sam slucajno naletio na njega i sto prije postavio na ovaj site da ljudi ne cekaju jer se meni ucinio ok (za prvu pomoc). I ne zatvarj teme tako brzo, mozda bi neko i da odgovori.. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 02:21 |
|
U mom odgovoru si dobio razumno pojasnjenje, a da si provjerio na forumu o cemu se radi, Pitanje oko zastavice poslano na pravu adresu. i opet lock. Ažurirao Kneginja - 30.Studeni/Nov.2012 u 10:49 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 11:11 |
|
Da se i ja obratim zašto trenutno nema BIH zastavice na siteu. Da slučajno ne bi došli neki koji kažu da smo nacionalistički nabrijani :-)
Radi se o vrlo jednostavnom razlogu. Naime do sada se nitko nije javio da prevede site na bosanski i da se lokaliziraju linkovi na bosanski. Ono što bi trebalo je da se site prevede i da se linkovi prevedu. Ako ima neko tko je zainteresiran neka se javi i nema nikakve prepreke da se onda doda i BIH zastavica. Tada bi BIH verzija sitea bila dostupna na adresi ba.titlovi.com Zainteresirani se mogu javiti na moj mail i ja ću poslati sve potrebne detalje kako šta treba uraditi. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |