| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
End of Watch (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: End of Watch (2012)Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2012 u 19:23 |
IMDb
Žanr: Krimi / Drama / Triler
Every moment of your life they stand watch
Scenario: David Ayer Režija: David Ayer (Street Kings, 2008.) Glavne uloge: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick, Frank Grillo, America Ferrera, Cody Horn Godina proizvodnje: 2012 Zemlja porekla: SAD Trajanje: 109 min Sinopsis: Michael Peña i
Jake Gyllenhaal glume dvojicu losanđeleskih policajaca i bliskih
prijatelja koji održavaju bezbednost na ulicama. Snimljen u stilu
pronađenog snimka, film prati ovaj dvojac dok se zameraju ozbiljnom
kartelu droge i pokušavaju da vode srećne privatne živote. Rezime: End of Watch ima energiju, posvećenost likovima i harizmatične glume koji prevazilaze poznate mane svog žanra. IMDB ocena: 8.0/10 Rotten Tomatoes rating: 86% Datum svetske premijere: 8. septembar 2012. (Kanada: Toronto International Film Festival) Datum domaće premijere: 29. oktobar 2012. (Cinemania 2012) Prevod najavio Bambula ![]() http://www.happynovisad.com Ažurirao Rea - 29.Listopad/Oct.2012 u 19:24 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2012 u 00:56 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2012 u 22:08 |
|
Nakon filma Jarhead gde je igrao ulogu američkog marinca Džek Gilenhal nam se ovoga puta vraća u ulozi kalifornisjkog policajca u film End of Watch. Da bi realizovao ovu jaku priču režiser Dejvid Ajer je izabrao kadrove snimane iz prvog lica radi većeg realizma. Može se reći da je naviknut na akcione filmove budući da je bio scenarista filmova Fast and Furious, Training Day i SWAT. U nastavku pogledajte prvi prevedeni trejler kao i poster filma. Džejk Gilenhal i Majkl Penja u ulozi dva mlada
policijska službenika koji patroliraju najozloglašenijim ulicama Los
Anđelesa. Radnja se u celosti odvija kroz HD snimke ručnih kamera
policijskih službenika, članova bandi i sigurnosnih kamera. Verno će se
prikazati najmračniji i najnasilniji delovi grada, policajci koji
rizikuju svoje živote iz dana u dan i cena koju su oni i njihove
porodice prisiljeni da plate.
VIA: Poslednja patrola (End of Watch) – Džek Gilenhal i Majkl Penja u novom trileru Dejvida Ajera | Mega blog Ažurirao mega games - 20.Studeni/Nov.2012 u 22:09 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:37 |
|
Drama o dva policajca, njihovom patroliranju i šljamu koga usput sreću... Naizgled klasična američka bljuzga sa primesama rasizma... Međutim, film me oduševio. Inače tunjavi Jake Gyllenhaal, razvalio ulogu a bogami se i Michael Peña proslavi. Poprilično jak film uz odličnu kameru, pomešanu sa kamerom iz ruke. Na trenutke spor, film drži pažnju sve vreme i kako odmiče, povećava napetost uz kulminaciju na kraju... Nemojte očekivati akciju, iako je ima, već dramu i priču o dva prijatelja...
|
|
|
|
![]() |
|
dusac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 20:57 |
|
Veoma dobar film, prava policijska bromansa. Eh, da je imao još i jači zaplet, bio bi to film o kome bi se pričalo dugo vremena mada meni će sigurno ostati u sećanju.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2013 u 23:18 |
|
Odličan film, zaista odličan!!! Rađen u stilu dokumentarca koji prikazuje živote policajaca na ulici i van nje... Izuzetno je realan, ima dosta detalja koji su karakteristični za policiju, vidi se da je rađen u saradnji sa ljudima koji tamo rade i koji su davali savete režiseru... Film ujedno odaje počast policajcima, uzdiže njihov posao i tretira ih drugačije od ostalih filmova gde su glupe siledžije pune testosterona... Meni se jako, jako svideo... Iako nema puno akcije i radnje, nije mi bio dosadan ni naporan ni na trenutak...
Svakako preporuka 10/10 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2013 u 08:30 |
|
S obzirom da za tazliku od nekih (čitaj ove iznad mene
) nisam "u službi" nisam ni toliko oduševljena filmom. Film mi je bio ok, ali iskreno ništa posebno. Moje skromno mišljenje da
je većina dobrih ocena dodeljena zbog onog osećaja da gledate
dokumentarac, kao i emocije koja se javi na kraju filma, jer sad, par
dana nakon gledanja kod mene je "ravna crta". Što bi rekli "nit luk jeo
nit luk mirisao". |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2013 u 12:14 |
|
Nije mi za desetku ali mi se film svideo. Realan prikaz života policajaca koji rade u opasnim krajevima USA sa dobro smišljenom pričom (koliko se sećam nije bazirano na istinitim događajima).
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |