Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dead Mine (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dead Mine (2012)

Dead Mine

Dead Mine (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dead Mine

Godina:

2012

Žanr:

akcija, horor

Trajanje:

87 min

Režija:

Steven Sheil

Scenarij:

Steven Sheil
, Ziad Semaan

Glavne uloge:

Miki Mizuno
  >  Rie
Jimmy Taenaka
  >  Ryuichi
Sam Hazeldine
  >  Stanley
Carmen Soo
  >  Su-Ling
Les Loveday
  >  Warren Price
Ario Bayu
  >  Captain Tino Prawa
Byron Hulbert
  >  Lead Imperial Guard
Joe Taslim
  >  Djoko
Yanda Djaitov
  >  Papa (as Jaitov Tigor)
Mike Lewis
  >  Ario
Fernando Reinaldo
  >  Pirate (as Sgt Fernando Reinaldo)
Faizal Razali
  >  Headphones Pirate
Chief Jumino
  >  Pirate
Horaz
  >  Pirate
Ushe Badu
  >  Pirate

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dead Mine (2012)
    Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2012 u 19:07

HBO Asia i Infinite Studios su se po prvi puta udružili u ko-produkciji jednog filma kako bi nam predstavili indonezijski akcijski horor Dead Mine, a on nam dolazi od producenta, scenariste i redatelja Stevena Sheila, inače redatelja hvaljenog horor trilera Mum & DadU glavnim ulogama je Ario Bayu kojeg ste imali prilike gledati u filmovima MacabreThe Forbidden DoorDead Time: KalaDarah garuda – Merah putih II,  a pojavit će se i u nadolazećem filmu Java Heat, u kojem će glumiti s Mickey Rourkeom i Kellan Lutzom. Od ostalih glumaca tu su još Sam Hazeldine, (klik na sliku) kojeg se sigurno sjećate iz filma The Raven pa zatim James Taenaka kojg ste imali prilike gledati u filmovima poput American YakuzaThe Shadow i Kung Fu Killerali to nije sve, tu je još Joe Taslim kojeg se sigurno sjećate iz filma The Raid: Redemptionu ulozi Jake (klik na sliku) i Miki Mizuno koju ste pak mogli gledati u Gamera 2: Attack of the Legion  A Slit-Mouthed Woman itd. Na vizualnim efektima će raditi Dayne Cowan koji dobro zna raditi svoj posao..Nabrojat ću sam neke filmove na kojima je radio, a radio je kao visual effects supervisor na filmu The Reader, 3D supervisor na filmu  Batman Begins. CG supervisor na filmu Harry Potter and the Half-Blood Prince digital effects artist na filmu Blade II itd. Film po viđenom u trejleru podsjeća prvenstveno na film Outpost, ali i na filmove kao što su The Devil’s RockThe SquadThe Bunker, War of the Dead itd. Iako je ovo indonezijski film, on je snimljen na engleskom jeziku, a kino premijera ovog filma je već održana 27. rujna 2012. u Singaporu.

Priča se vrti oko lovaca na blago koji putuju doboku u indonezijsku đunglu u potrazi za izgubljenim Yamashitinim blagom., ali tamo se nađu zarobljeni u napuštenom japanskom bunkeru iz Drugog svjetskog rata.Jedini mogući izlaz se nalazi na drugoj strani, ali to ne bi bilo tako strašno da se u bunkeru ne nalaze neki WTF? samurajski mutanti/zombiji.

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2013 u 14:46

Prevod je najavio bighunter Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.