| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
For Greater Glory: The True Story Of Cristiada (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: For Greater Glory: The True Story Of Cristiada (2012)Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 20:13 |
||
![]() Meksička povijesna ratna drama od redatelja, Deana Wrighta. Wright je inače veteran vizualnih efekata te je radio kao supervizor vizualnih efekata na filmovima kao što su The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The Lord of the Rings: The Return of the King, Reign of Fire itd., a For Greater Glory je njegov redateljski debi. Za potrebe tog debija je okupio poprilično zanimljivu i poznatu glumačku ekipu, pa tako u filmu glume: Bruce Greenwood, Eva Longoria, Andy Garcia, Peter O’Toole, Oscar Isaac, Bruce McGill, Nestor Carbonell, i Rubén Blades. Iako je riječ o meksičkom filmu, For Greater Glory je snimljen na engleskom jeziku. Američka premijera je zakazana za 01. lipnja 2012. Film se bazire na istinitim povijesnim događajima s kraja 20-ih godina prošlog stoljeća (1926-1929), kada su se pobunjenici suprotstavili meksičkoj vladi koja je krenula u progon kršćana. |
|||
![]() |
|||
Hv22N87
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 10.Rujan/Sep.2011 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 470 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2012 u 08:25 |
||
|
For Greater Glory: The True Story of Cristiada (2012)
< ="//edge.crtinv.com/get.?d="http%3A%2F%2Fforum.titlovi.com"" style="width: 0px; height: 0px; display: none;">http://www.imdb.com/title/tt1566501/ Režija: Dean Wright Andy Garcia ... Enrique Gorostieta Velarde Eva Longoria ... Tulita Oscar Isaac ... Victoriano 'El Catorce' Ramirez Peter O'Toole ... Otac Christopher Bruce Greenwood ... Ambasador Morrow Bruce McGill ... Predsjednik Calvin Coolidge Nestor Carbonell ... Bojnik Picazo Santiago Cabrera ... Otac Vega Catalina Sandino Moreno ... Adriana Eduardo Verástegui ... Anacleto Gonzalez Flores Rubén Blades ... Predsjednik Plutarco Elias Calles Adrian Alonso ... Lalo Karyme Lozano ... Doña María del Río de Sánchez Mauricio Kuri ... José Luis Sánchez del Rio Godina je 1926., a meksički predsjednik Plutarco Calles, u strahu od utjecaja stranaca na svoju zemlju, donosi zakon o brojnim antireligijskim propisima u meksičkom ustavu kako bi se riješio katolika. Dolazi do revolucionarnog ustanka protiv meksičke vlade kojeg potiče bojnik Picazo, a njemu pomažu pobunjenici Anacleto Gonzalez Flores i Adriana. Tzv. Cristerose neslužbeno vodi meksički svećenik Otac Vega i revolveraš Victoriano 'El Catorce' Ramirez. Shvate da ne mogu bez pravog vojnog vođe pa unajme umirovljenog generala Enriquea Velardu. Službena stranica Prijevodi Ažurirao Hv22N87 - 23.Rujan/Sep.2012 u 00:10 |
|||
![]() |
|||
sipa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2012 u 20:05 |
||
|
Veliko hvala
|
|||
|
bolje golub na grani, no guska u krevetu
|
|||
![]() |
|||
veliki-jedrenjak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2012 u 10:03 |
||
|
Hvala, već neko vrijeme čekam na ovaj prijevod
|
|||
![]() |
|||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 00:10 |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|||
![]() |
|||
Hv22N87
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 10.Rujan/Sep.2011 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 470 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 00:18 |
||
Nema na čemu. Moram priznati, malo me je namučio prijevod jer u filmu ima i španjolskog dijaloga, a ja i španjolski i engleski prijevod je imao preko 1500 linija, ali isplatilo se. Ovo mi je najbolji film koji sam dosad prevodio. Od mene čista desetka. Naravno, tko voli ovakvu tematiku, preporučujem za gledanje.< ="//edge.crtinv.com/get.?d="http%3A%2F%2Fforum.titlovi.com"" style="width: 0px; height: 0px; display: none;"> Ažurirao Hv22N87 - 23.Rujan/Sep.2012 u 00:19 |
|||
![]() |
|||
sipa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2012 u 09:21 |
||
|
Uzivam u gledanju ovog filma. Hvala
|
|||
|
bolje golub na grani, no guska u krevetu
|
|||
![]() |
|||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2012 u 20:32 |
||
|
Vec postoji tema, pretrazite sadrzaj pre nego sto napravite novu temu.
Ažurirao icemaher - 27.Rujan/Sep.2012 u 20:35 |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |