| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
World Without End (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: World Without End (2012)Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 01:03 |
|
SVIJET BEZ KRAJA Povijesna drama Priča: Dvjesto godina nakon izgradnje velike katedrale u Stupovima Zemlje, Ken Follettov Svijet bez kraja nastavlja s novim likovima dok se bore za preživljavanje u prirodnim katastrofama, kugi i ratu. Priča počinje u 14. st. s građanskim ratom u Engleskoj. Kraljica Isabella riješila se svoga surpuga, Edwarda II, naredivši tajno da ga ubiju i postavila je njihovoga sina, Edwarda III, na prijestolje. Thomas Langley, vitez upetljan u urotu, pobjegne. Ranili su ga kraljičini ljudi i on pronalazi utočište u prioriji Kingsbridge. Redatelj: Michael Caton-Jones Izvršni producenti: Ridley Scott Tony Scott Rola Bauer David W. Zucker Tim Halkin Jonas Bauer John Webe Scenarij: John Pielmeier Ken Follett (knjiga) Uloge: Ben Chaplin Charlotte Riley Nora von Waldstätten Oliver Jackson-Cohen Rupert Evans Tom Weston-Jones Tom Cullen Blake Ritson Cynthia Nixon IMDb Wikipedia Prijevodi Trailer: |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 20:17 |
|
Pillars of the Earth mi je bila vrlo dobra serija - ako je i ova bar upola dobra...
Samo mi glumačka ekipa ne djeluje tako zvučno kao u "Stupovima". |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 00:07 |
|
Hmm, da, samo što su u Stupovima ubili jednog od najzvučnijih glumaca vrlo brzo... Ali da, ono je možda bilo malo više zamjećenija serija.
No, meni je i ovo odlično počelo... |
|
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2012 u 20:06 |
|
Ok je serija, ali fale prijevodi za 3 i 4 epizodu.
Nisi valjda odustao?
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2012 u 21:50 |
|
Ne fale, nego nisu napravljeni. Postoji razlika. Nisam odustao, samo ja nemam vremena sjedit cijeli dan za kompom... Trenutačno. Bit će ubrzo, samo da sredim sve obaveze.
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2012 u 02:51 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |