| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Beasts of the Southern Wild (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Beasts of the Southern Wild (2012)Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2012 u 18:10 |
IMDb
Žanr: Drama/Fantazija
Sinopsis:Scenario: Lucy Alibar, Benh Zeitlin Režija: Benh Zeitlin Glavne uloge: Quvenzhane Wallis, Dwight Henry, Lowell Landes, Levy Easterly, Pamela Harper, Gina Montana Godina proizvodnje: 2012 Zemlja porekla: SAD Trajanje: 91 min U zaboravljenoj zajednici odsečenoj od
sveta, šestogodišnja devojčica se nalazi na ivici da postane siroče.
Ušuškana u svom detinjem optimizmu i neverovatnoj mašti, ona veruje da
je priroda u ravnoteži sa univerzumom sve dok jaka oluja ne promeni
njenu realnost. Očajna da spasi svog bolesnog oca i kuću koju tone, ovaj
maleni junak mora da nauči da preživi nezaustavljive katastrofe epskih
proporcija. Rezime: Beasts of the Southern Wild je fantastično i emotivno moćno putovanje, ali i i pravi slučaj filma koji vrednuje maštu nad novcem. IMDB ocena: 7.6/10 Rotten Tomatoes rating: 85% Datum svetske premijere: 20. januar 2012. (SAD: Sundance Film Festival) Nagrade: Un Certain Regard nagrada, Zlatna kamera, Prix Regards Jeune, Nagrada ekumenskog žirija, 2012 Cannes Film Festival Najbolji narativni film, 2012 Los Angeles Film Festival Najbolja režija, 2012 Seattle International Film Festival Najbolja kinematografija, Glavna nagrada žirija (drama), 2012 Sundance Film Festival http://www.happynovisad.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2012 u 17:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2013 u 20:51 |
|
Veoma neobičan film sa veoma teškom pričom smeštenom u krajnje depresivno okruženje. I kao takav u meni je probudio najlepša osećanja i učinio da se osećam zadovoljnim nakon gledanja. Divna muzička podloga učinila je pojedine scene magičnim. Režija je stvarno odlična, ceo film se oseća. To mi je automatska preporuka da u budućnosti sa pažnjom pratim rad ovog mladog reditelja. Glavna, 9-godišnja glumica je sa punim pravom nominovana za oskara i od srca joj želim da ga dobije. Film koji ne može da ima prođu kod svih a ja bih ga preporučio ljubiteljima real life drama. |
|
![]() |
|
yolix83
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2013 u 13:47 |
|
Mala je ekstra odglumila ali teško da će dati 9-godišnjakinji Oskara.
Ažurirao yolix83 - 21.Sijecanj/Jan.2013 u 14:58 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |