| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
They Came from Beyond Space(1967) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: They Came from Beyond Space(1967)Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2012 u 09:16 |
|
They Came from Beyond Space ![]() Žanr: Misterija, Sci-Fi
Godina: 1697 Država: UK Trajanje: 85 minuta Uloge: Robert Hutton, Jennifer Jayne, Zia Mohyeddin IMDb Radnja filma:
Astronomi su počeli sa istragom čudnog meteora koji se pojavio na seoskom imanju u Engleskoj, kada su se pojavili vanzemaljci s namerom da ih odvedu na Mesec i koriste kao robove koji bi im pomogli da poprave brod. Deo naučnika je odveden, a drugi deo umire od neke vrste kuge. Jedina nada je dr Ričard Arden, koga vanzemaljci nisu u mogućnosti da kontrolišu kao ostale naučnike. Ukoliko on otkrije zašto je imun, možda će moći da spasi i ostale... Trailer:
Prijevod radi: zkarlov
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2012 u 00:01 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |