Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
makiparis View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makiparis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoc
    Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2012 u 22:01
ljudi treba mi mala pomoc,kako da skinem tilovi od bilo koji film a da ga skinem u folder,ja sad kad skidam kliknem na skini tilovi i otvori mi neki novi prozor gde me pita da ga skinem u bs pleyer ili u torent ,toga pre nije bilo...???
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2012 u 22:04
Ako je neka reklama, samo je zanemari.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2012 u 23:04
Ma kakva reklama, kakvi bakrači. Na "putu download-a" nema reklama... pogotovu ne ovoga što ti reče.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2012 u 23:05
to je možda od nekih podešavanja. najbolje reinstaliraj bs player, možda ti je povezan nekako sa firefoxom ili chromeom.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2012 u 23:30
Ovako bi trebalo na FF:

Ako se ne pojavi ovakav prozor, pokušaj sa ovim:

Ako to nije slučaj, nešto si instalirao od addona ili update za FF što ti pravi problem.

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2012 u 04:14
Ako nema instalirani Arhiver, postoji mogucnost pri pokusaju da otvori zip/rar s titlovima dok je takav fajl jos ne-dodeljen na nijednom programu, da je on sam oznacio ono "Always open with..." i ako je birao torrent ili bs da mu sada pri skidanju titlova/rar otvora u torrent app. ili bilo koji drugi program sto je odabrao (slucajno jer pokusava otvoriti titlove sto znaci nesto oko filmova pa se dolazi do Player ili torrent app.).

Mislim da je na red da instalira WinRar ili slicno i da bi se njegov problem resio automatski nakon instalacije?
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.