Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - After Thomas (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

After Thomas (2006)

After Thomas

After Thomas (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2006

Žanr:

drama

Trajanje:

93 min

Režija:

Simon Shore

Scenarij:

Lindsey Hill

Glavne uloge:

Kate Fleetwood
  >  Kate
Harry Gostelow
  >  Vicar
Sheila Hancock
  >  Granny Pat
Keeley Hawes
  >  Nicola Graham
Chris Larkin
  >  Phil
Clive Mantle
  >  John Havers
Ben Miles
  >  Rob Graham
Lorraine Pilkington
  >  Rachel
Susan Porrett
  >  Chris
Duncan Preston
  >  Grandpa Jim
Veronica Roberts
  >  Nurse
Noma Dumezweni
  >  Paula Murray
Katy Maw
  >  Snooty Woman (as Kathryn Tennant Maw)
Andrew Byrne
  >  Kyle Graham
Gill Hutley
  >  School Teacher

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: After Thomas (2006)
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2012 u 01:40

After Thomas (2006)

Žanr:
drama

Režija: Simon Shore

Uloge: Keeley Hawes, Ben Miles, Sheila Hancock, Andrew Byrne, Lorraine Pilkington

Jezik: engleski

Radnja:
Istinita priča o očajnom paru koji bezuspešno pokušava da se poveže sa sinom koji boluje od autizma. 6-godišnji Kajl se boji svega i živi u nekom svom bezbrižnom svetu, dok se njegovi roditelji bore na sve načine ne bi li Kajl uspeo da uspostavi kontakt sa okolinom, dok ujedno i njihov brak i društveni život trpe. Hoće li Tomas, zlatni retriver, uspeti da im pomogne u tome i vratiti život u ovu nesrećnu porodicu?

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 17.Veljaca/Feb.2014 u 15:36
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2012 u 01:24
Titl postavljen Smile

Komentar filma: U pitanju je britanski tv film, baziran na istinitoj priči, tj. knjizi A Friend Like Henry (Prijatelj kao što je Henri). Odmah da kažem, pas je predivaaaaaaan Heart i manje-više glavni razlog zašto sam uopšte gledala film i prevela ga. Film uopšte nije rađen naivno, nabudženo, onako u stilu visokobudžetnih bioskopskih "hitova", već je nekako prizeman, balansiran, kasting je dobar, možda nedostaje još muzike, ali šta je tu je... Mislim da su jedino pogrešili što su otegli prvu polovinu filma bez psa, a u drugoj zbrzali i nabacali svašta nešto Tongue Ali, šta znam, mene je rastužio, malo mi je bila potrebna i maramica i tako... Solidna sedmica Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.