| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
After Thomas (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: After Thomas (2006)Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2012 u 01:40 |
|
|
After Thomas (2006)
Ažurirao CSInvestigator - 17.Veljaca/Feb.2014 u 15:36 |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2012 u 01:24 |
|
|
Titl postavljen
![]() Komentar filma: U pitanju je britanski tv film, baziran na istinitoj priči, tj. knjizi A Friend Like Henry (Prijatelj kao što je Henri). Odmah da kažem, pas je predivaaaaaaan i manje-više glavni razlog zašto sam uopšte gledala film i prevela ga. Film uopšte nije rađen naivno, nabudženo, onako u stilu visokobudžetnih bioskopskih "hitova", već je nekako prizeman, balansiran, kasting je dobar, možda nedostaje još muzike, ali šta je tu je... Mislim da su jedino pogrešili što su otegli prvu polovinu filma bez psa, a u drugoj zbrzali i nabacali svašta nešto Ali, šta znam, mene je rastužio, malo mi je bila potrebna i maramica i tako... Solidna sedmica ![]() |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |