| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Rare Breed (1966) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Rare Breed (1966)Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 05:42 |
|
The Rare Breed (1966) * Ranč Bravo * ![]() http://www.imdb.com/title/tt0060884/ Režija: Andrew V. McLaglen Scenarij: Ric Hardman Žanr: Drama, Romansa, Western Država: USA Jezik: Engleski Trajanje: 97 min James Stewart ... Sam Burnett Maureen O'Hara ... Martha Price Brian Keith ... Alexander Bowen Juliet Mills ... Hilary Price Don Galloway ... Jamie Bowen David Brian ... Charles Ellsworth Jack Elam ... Deke Simons Ben Johnson ... Jeff Harter Harry Carey Jr. ... Ed Mabry Perry Lopez ... Juan Larry Domasin ... Alberto Silvia Marino ... Conchita Alan Caillou ... John Taylor Gregg Palmer ... Rodenbush Barbara Werle ... Gert Stari kauboj pridruži se dvijema engleskinjama u opasnom pothvatu. Divlji zapad. Engleska udovica Martha Price (M. O'Hara) prodaje na aukciji vrijednoga bika Vindicatora imućnom stočaru Alexanderu Bowenu (B. Keith). Udovica želi proširiti u Americi nepoznatu englesku vrstu, a bika do Bowenova imanja u Teksasu mora ispratiti ostarjeli kauboj Sam Burnett (J. Stewart). Burnett isprva iza gazdinih leđa radi za drugog rančera Taylora, kaneći oteti bika, no s vremenom se čini da je ipak lojalan Bowenu, no Marthina kći Hilary (J. Mills) nimalo mu ne vjeruje. Biku, Engleskinjama i Burnettu čitavo je vrijeme za petama Taylorov plaćenik Deke Simons (J. Elam). Ovaj klasični vestern snimljen je sredinom šezdesetih godina, u suton klasičnog Hollywooda. Riječ je o vrlo dobrom, staromodnom vesternu zanimljive priče i intrigantnih likova s elementima ljubavnog filma i komedije. TITLOVI izvor.inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |