| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Stranded (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Stranded (2002)Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 05:06 |
|
Stranded (2002) * Nasukani * ![]() http://www.imdb.com/title/tt0286989/ Režija: Charles Beeson Scenarij: Anton Diether, po motivima romana 'The Swiss Family Robinson' Johanna Davida Wyssa Žanr: Avantura, Drama Država: USA Jezik: Engleski Trajanje: 120 min Liam Cunningham ... David Robinson Brana Bajic ... Lara Robinson Roger Allam ... Thomas Blunt Jesse Spencer ... Fritz Robinson Neil Newbon ... Ernst Robinson Andrew Lee Potts ... Jacob Robinson Charlie Lucas ... Young Jacob Rided Lardpanna ... Namatiti Jenna Harrison ... Emily Montrose Emma Pierson ... Sarah Robinson Bonnie Wright ... Young Sarah Rupert Holliday-Evans ... Roberts Francis Magee ... Pickles Obitelj nakon brodoloma nastoji preživjeti na pustom otoku na koji dolaze gusari. Obitelj Robinson kreće brodom prema Australiji. Tijekom puta nalete na strahovitu oluju. Nakon izlaska sunca, oni se nađu pored olupine svog broda, na obali tropskog otoka. Zatočeni u džungli, u njihovim srcima postoji nada da će biti spašeni. Dani se pretvaraju u mjesece, mjeseci u godine, a Robinsonovi ne samo da su se pomirili sa svojom sudbinom, već su je i zavoljeli. Međutim, dolazi do preokreta situacije. prevod Stranded (bojanadj) izvor.inter.okr. Ažurirao bojanadj - 01.Travanj/Apr.2012 u 12:47 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 12:52 |
|
Prevod je završen i postavljen.
Filmić je lepa priča o tome koliko porodica može biti jaka, bez obzira na daljinu, jaz generacija i uslove života i o tome šta je zaista bitno, a šta ne bitno u ovim našim malim/velikim životima i malim/velikim svetovima. Obrni okreni, sve se uvek svodi na porodicu, ljubav i unutrašnji mir. Dok sam prevodila, moram priznati da im je deo mene zavideo, kao što je i dobar deo bio uplašen.(sve je to lepo, divno, krasno i lako na ekranu )Ne gledam često ovakve filmove pa ne mogu da poredim sa drugim niti ocenim, ali činjenica da je bazirano na noveli u kojoj je opisa istinit događaj, pojačala mi je užitak u prevođenju i gledanju. |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |