Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Unos teksta, slika, video materijala - tutorijal
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Unos teksta, slika, video materijala - tutorijal

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Unos teksta, slika, video materijala - tutorijal
    Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 02:35

Šta mislite o tome da se napravi nešto ovako (normalno, ako nas kolega Infomania/kLOL već to nije negde napravio):

Citiraj  

---------------------------------------------------------------

Bold

Opis radnje:     Deo teksta se boldira.

Način upisa:    [b]Ovaj tekst je boldiran.[/b]

Rezultat:          Ovaj tekst je boldiran.

Italic

Opis radnje:     Iskošena slova u tekstu.

Način unosa:   [i]Ovo je “iskošen - italic” tekst.[/i]

Rezultat:          Ovo je “iskošen - italic” tekst.

Underline

Opis radnje:     Tekst koji je podvučen crtom.

Način unosa:   [u]Ovo je tekst podvučen crtom.[/u]

Rezultat:          Ovo je tekst podvučen crtom.

Boja:              Menjanje boje teksta

Opis radnje:     [color=orange]Ovaj tekst će biti narandžast.[/color]

Rezultat:         Ovaj tekst će biti narandžast.

Napomena:     

unose se engleski nazivi: crna = black, bela = white, siva = gray, smeđa = brown, crvena = red, plava = blue, žuta = yellow, zelena = green, narančasta = orange, ljubičasta = pink.

Hiperlink:       Link (putanja) koja vodi prema nekom sajtu

Primer 1:          [url] http://titlovi.com/[/url]

Rezultat:          http://titlovi.com/

Primer 2:          [url=http://titlovi.com/]Link sa opisom da se ne vidi link http://titlovi.com/[/url]

Rezultat:          Link sa opisom da se ne vidi link http://titlovi.com/

Citiraj  

Slike:               Ubacivanje slike da se prikaže.

Primer:             [img]http://img832.imageshack.us/img832/3181/titlovi.png[/img] 

Napomena:      Slike bi trebale biti u .jpg, .gif ili .png formatu.

Rezultat:   

p.s. postujem ovo da ne zaboravim, jer sam nešto umoran... nije zavrsen tekst... 

Ažurirao snajp - 15.Ožujak/Mar.2012 u 12:21
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 09:46
Infomania/k

LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 12:14
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Infomania/k

LOLLOLLOLLOLLOL

O, da LOL

Još sam umoran, noćas sam slabo spavao (kao što se vidi iz vremena postovanja), imao sam neke obaveze u toku prepodneva, ali možda može nešto da se odradi kasnije... eventualno sutra... (što se mene tiče) Wink

Veliki Pozdrav Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 14:12
Ja sam mislio da to vec imamo ovde. Samo ko da klikne na "mandarinasto" obojeni tekst "Kodovi foruma" odma ispod obrazac za pisanje poruku.

Ažurirao prijatel-MKD - 15.Ožujak/Mar.2012 u 14:15
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 15:01

Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Ja sam mislio da to vec imamo ovde. Samo ko da klikne na "mandarinasto" obojeni tekst "Kodovi foruma" odma ispod obrazac za pisanje poruku.

Sinoć mi je ionako ovo izgledala kao dobra ideja, a sada, u ovom momentu, ovako umoran, mogu da kažem samo hvala LOL 

Evo druže moj, za tebe tvoj "cod"

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2012 u 07:39

A, je l' ima ovo: LOL

p.s. samo sam malo raspoložen da se igram sa crtanjem, i koliko vidim - moja "slikica" ima "slovnih" grešaka, a to će ionako onaj "infomania/k" ponovo da iscrta LOL (ne mogu da odolim, kolega info će da mi oprosti - valjda) Embarrassed 

LOL

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 16.Ožujak/Mar.2012 u 07:41
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.