| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eating Raoul (1982) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eating Raoul (1982)Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2012 u 18:26 |
|
Eating Raoul (1982) SAD, engleski, 90 minuta
Uloge Pol Bartel ... Pol Blend Meri Voronov ... Meri Blend Robert Beltran ... Raul Mendoza
Pol i Meri su u srećnom braku bez trzavica, svađa i bez seksa. Ona je bolnički nutricionista, on prodavac u prodavnici pića. Maštaju da otvore restoran "Seoska kuhinja kod Pola i Meri" gde bi ona kuvala svoja omiljena jela, a on posluživao vina iz svoje dragocene kolekcije. Međutim, nemaju novca, pa Meri ode da traži kredit gde je napadne napaljeni bankarski službenik, a Pola zavrne prevarant kome je hteo da proda nekoliko boca vina. Razočarani i zgađeni izopačenošću sveta u kome žive, reše da do novca dođu tako što će u stan namamljivati svingere i perverznjake, ubijati ih i uzimati im pare. Oni su ionako u njihovim očima beznadežni slučajevi. Daju oglas, za savet pitaju Doris Dominatriks, a onda dođe Raul da im zameni brave kako ih neko u toj uzvišenoj raboti ne bi ometao. Dalje bude svašta.
Prevod na http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=eating%20raoul&jezik= |
|
![]() |
|
Greška
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 11.Veljaca/Feb.2012 Lokacija: Earth Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2012 u 19:35 |
|
Sjajan film. Totalno sulud scenario... mada sam to i ocekivao.
Svega i svacega ima u filmu, ali je ubaceno sa stilom. Pol i Meri su urnebesni likovi... Eh, kakav par... to ja zovem, ljubav! Slobodan sam reci da sam se veoma popalio u prvom odnosu Raula i Meri. Iskreno nisam ocekivao tako uzbudljivu scenu. A najvise nasmejao sceni iz sexy shop-a. Prodavac je dosta komican: Topla preporuka ![]() I naravno sve pohvale za prevod!!!
![]() Ažurirao Greška - 15.Ožujak/Mar.2012 u 19:36 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 22:35 |
|
"Blesav" i zanimljiv film. Ko nije pogledao, preporuka.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |