Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BBC The Life of Muhammad (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BBC The Life of Muhammad (2011)

The Life of Muhammad

The Life of Muhammad (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

povijesni, dokumentarni

Trajanje:

180 min

Glavne uloge:

Tariq Ali
  >  Himself
Rageh Omaar
  >  Himself - presenter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
banoviciminer View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banoviciminer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BBC The Life of Muhammad (2011)
    Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2012 u 21:39
BBC: The Life of Muhammad (2011)

Žanr: dokumentarni
Godina: 2011
Jezik: engleski
Zemlja: Velika Britanija

Oficijelni sajt
| IMDb

Opis: Dokumentarac od 3 epizode koji govori o životu Poslanika Muhammeda i porijeklu islamske vjere.

Prevod radi: banoviciminer | TITLOVI

Ažurirao banoviciminer - 08.Veljaca/Feb.2012 u 21:41
Na vrh
budimir69 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj budimir69 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2012 u 21:56
sta je sSmilea 3. ep...
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2012 u 10:30
Skinuo sam sve tri epizode, verzije od 1,7Gb, i na titlu za drugu epizodu nedostaje prijevod poslije linije 240 odnosno od linije 241 se cijeli titl mora pomjeriti za nekakvu jednu minutu i onda ubaciti nedostajući tekst. Skinuo sam engleski titl sa All4DivX i stvarno, nekakvih 20-ak redova nije prevedeno. Letimično pregledavajući prijevod se čini vrhunskim (svaka čast banoviciminer!) i šteta bi ga bilo ostaviti tako "okrnjenog". Ja si mogu to prevesti za sebe ali mi se čini glupim da praktično isti prijevod postavljam ako autor to može (i bolje od mene) popraviti. Toliko.
Na vrh
budimir69 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj budimir69 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2012 u 18:11
ipak najgore je ovako ostavit za samo dvije epizode, jer onda nema smisla skidat ni njih...kad nije potpun dokumentarac
Na vrh
21-marko-nikolic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 21-marko-nikolic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2012 u 02:12
Zanimljiv dokumentarac, indeed
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2012 u 15:07
Čuo sam se sa čovjekom koji je preveo prve dvije epizode i kaže da radi i na prijevodu za treću. Apsolutno bih preporučio svima koji žele saznati nešto više o drugim kulturama i religijama, o izvorištima moderne civilizacije uopće.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2012 u 15:42
Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

... o izvorištima moderne civilizacije uopće.

Kakva bre izvorista moderne civilizacije, sve religije su unazadili razvoj i modernizaciju.

Ažurirao prijatel-MKD - 07.Listopad/Oct.2012 u 15:46
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2012 u 16:23
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

... o izvorištima moderne civilizacije uopće.

Kakva bre izvorista moderne civilizacije, sve religije su unazadili razvoj i modernizaciju.
Žao mi te je. Očito nisi svjestan koliku si glupost izjavio. Moji roditelji su kršćani a ja sam ateista, uživao sam gledajući ovaj dokumentarac o proroku u izvrsnom prijevodu minera iz Banovića. Neću se upuštati u dalje rasprave.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2012 u 23:00
Ako neces da se upustis u raspravu s nekim onda kulturno napises "ne slazem se sa tvojim stavom" a ne da je njegov stav glupost. Jel su te to tako naucili tvoji krsceni roditelji da svako ko ima stav razilit od tvoga je glupav?

Ažurirao prijatel-MKD - 07.Listopad/Oct.2012 u 23:00
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2012 u 08:22
(potencijalna) Rasprava prestaje odmah, inače će svi akteri biti suspendovani 24h. 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2012 u 00:00

Engleski CC titlovi.

Ažurirao prijatel-MKD - 13.Listopad/Oct.2012 u 00:01
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2012 u 20:19

Preveden je cijeli serijal, hvala banoviciminer ruza

TITLOVI

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2012 u 22:21

Hvala banovicminer za titlove.

P.S.  PriatelMKD, moj si covek!!! I ak' si rek'o!!!!

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Bicgatepc02 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bicgatepc02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 08:11
Dok sam prevodio bez filma mogu da kažem da nije bilo ništa extra, međutim kad sam sve to odgledao ostao sam bez teksta, jer su "najobičnije" priče snimili i režirali stvarno spektakularno! Fenomenalni dokumentarci, nema šta!

Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 20:23
Obrisala sam poruku, jer je previše ostašćena, a svi jako dobro znate da na forumu nisu dozvoljena ostrašćena iznošenja mišljenja o religijama (i nacijama).

Prijatelju, svoje mišljenje možeš ponovo da napišeš samo ako to možeš da uradiš bez strasti i nipodaštavanja stvari koje su drugima svetinja Wink 
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 20:28
Šteta što ga je radio BBC. Ono što sam od njih postavio, moram sam odmah da brišem.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 22:39
Ali on je sam za sebe rekao da je ateist, nisam ga ja tako nazvao.

Evo da ne bude off-topic, dokumentarac je odlican sa tehnicke strane, a sa licne/mentalne strane svako po svome ce ocjeniti.

PS. Ne mozemo kriti Hitlera pred ocima buducih generacija samo zato sto je bio zao/zlo, vec trebamo ga otvoreno rugati da ne bi sledece generacije pali na isti nivo pakla/propasti.

Ažurirao prijatel-MKD - 05.Ožujak/Mar.2013 u 22:42
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2013 u 08:36
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Ali on je sam za sebe rekao da je ateist, nisam ga ja tako nazvao.

Nisam mislila na taj deo, nega na onaj drugi (ostrašćeniji) o pravoslavcima i katolicima. Wink Znaš i sam da tako ostrašćeni komentari lako potpale vatru Smile

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2013 u 12:54
Prijevodi fantastični i serijal isto tako i sve pohvale i čestitke kolegi iz Banoviča...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.