Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Premium Rush (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Premium Rush (2012)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Premium Rush (2012)
    Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2012 u 01:05
                            Premium Rush (2012)

http://www.imdb.com/title/tt1547234/

Žanr:
Action,Thriller

Redatelj: David Koepp

Jezik: Engleski

Država:
USA

Datum Izlaska: 24.08.2012.

Uloge: Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Jamie Chung, Danie Ramirez

Sadržaj:
Izbjegavanje prebrzih auta, bjesomućnih taksista, otvorenih vrata i osam milijuna mrzovoljnih pješaka je svakodnevica u jednom radnom danu za Wilee-ja, najboljeg njujorškog okretnog i agresivnog dostavljača na biciklu. Potrebna je posebna sposobnost kako bi se vozio fixie – super lagani bicikl s jednom brzinom, bez kočnica, te vozači koji su ujedno vješti biciklisti, a i suicidalno ludi, riskirajući da postanu obris na pločniku svaki put kada su na cesti.
Ali, čovjek koji je navikao stavljati svoj život na kocku, će to još više riskirati kada se rutinska isporuka pretvori u potjeru života i smrti na ulicama Manhattan-a. Kada Wilee pokupi svoju posljednju kuvertu za taj dan, otkriva kako je taj paket drugačiji. Ovaj put, netko ga zapravo pokušava ubiti.

Trailer:

Ažurirao Titivillus - 07.Listopad/Oct.2012 u 22:10
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 16:32
Bajk kurir je odličan poslić za tinejdž adrenalinske zavisnike. Radiš ono što voliš i još te nagrade nekom kintiicom.

Posle prvih desetak minuta pomislio sam da će ovo biti jedan od filmova koji su mi najbrže proleteli. Ali bio mi je zabavan još nekih 15-20 minuta. Dok nisu ispucali svu zanimjivu jurnjavu a onda je postao dosadan. Ambiciozan je pokušaj od ovoga napraviti dobar film. Fina je to tema za 20-minutni dokumentarac ali ne i za dugometražni igrani film. Posebno ne u ovom konceptu gde bi film trebao biti ekstremno dinamičan i pratiti jurnjavu 2-3 lika po gradu od početka do kraja. Pokušaji da na polovini filma naprave nešto ozbiljniji film ispao je jako loše. Flešbekovi su okej dok su se držali bliske prošlosti, par scena vraćanja dosta ranije su nepotrebni i čista su kupovina vremena na filmskoj traci.

Dijalozi su glupavi i smarajući. Scenario je rupa totalna. Wilee je, jelte, pametnjaković koji se poigrava sa svima u Nju Jorku a Monday, koji ga juri kroz ceo film, i ostatak štrumfova se ponašaju kao retardi. Ima do duše par kul momenata. Jedan me je dobro nasmejao a u pitanju je monolog dispečera. Drugi je zadnja scena u filmu. A najbolja stvar, mada nije ništa posebno, su mi slow motion scene na raskrsnicama kada glavni lik proračunava moguća rešenja u datim situacijama. U ovakvom filmu to je uber kul stvar.

Glume nema. Gordon-Levitt totalno bezveze odradio posao, Majkl Šenon mi je delovao totalno nezainteresovano. U stvari obojica kao da su se pitali "šta tražim ja u ovakvom filmu". Verovatno novac koji će zaraditi od priglupe američke dečurlije. Greota je da u današnje vreme neko snimanjem ovako glupog filma zarađuje milione. Greota je i da trošim minute i reči na ovakav film ali toliko je loš da se ima šta reći.

Za one koji sebe ograničavaju gledanjem Majkl Bej & co. nižerazrednim holivudskim hitovima ovo će biti dobar film i zabava. Progutati ovoliko nebuloza zahteva veliki prag tolerancije. Ako niste gledali ne bih vam nikako preporučio da to uradite. Bolje reprizirajte još jednom recimo The Fast and the Furious ili Cellular. Ne jednom, nego 10 puta. Bolje je naučiti ih napamet nego gubiti vreme na ovo. Ako volite vožnju biciklom bolje pustite na jutjubu neke extreme bike snimke ili neku etapu Tour de France.

2/10 jer je bolje od sranja sa Paris Hilton

Ne znam šta mi bi da gledam ovo uopšte. 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.