| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Često mi je EROR na ovoj stranici |
Odgovori
|
| Korisnik | |
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Često mi je EROR na ovoj straniciObjavljeno: 11.Veljaca/Feb.2005 u 18:06 |
|
Često mi je EROR na ovoj stranici i nemogu pisat topice, općenito, nemogu ništa pisat ni odgovarat na ostalo. Zbog čega se to događa!! Inače Forum je zbilja MRAK!!!!! |
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2005 u 19:09 |
|
¸Ajde molim te reci da li ti se greska pojavljuje na forumu ili na stranici s titlovima. Nedavno sam cijelu stranicu prebacio u asp.net tako da su moguce greska. |
|
![]() |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 11:54 |
|
Pretežito mi se događaju erori na forumu od 9+sati. Na stranici sa titlovima mi još nije bilo erora. Hvala na odgovoru! |
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2005 u 19:33 |
|
Ja bih te zamolio da ucunis sljedece.Klikni u internet exploreru Tools - Internet Options - Advanced i pod advanced nadji show HTTP friendly error message.Makni kvacicu. Sljedeci put kad se desi greska na stranici dobit ces tocnu poruku o uzroku greske. Kopiraj taj tekst i posalji ga na mail. Hvala. |
|
![]() |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2005 u 19:30 |
|
Javljam da mi nije bio eror na ovoj stranici odkad sam napisao ovaj topic. Čudno, a nisam ništa poduzeo. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |