| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zenith (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
BaglyasPeter
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zenith (2010)Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2012 u 01:29 |
|
Zenith (2010) IMDb Režija: Vladan Nikolic Scenario: Vladan Nikolic Žanr: naučna fantastika, triler Država: Sjedinjene Američke Države Jezik: engleski Trajanje: 93 min Uloge: Peter Scanavino Jack Jason Robards III Ed Ana Asensio Lisa Didier Flamand Rich Man Al Nazemian Nimble Zohra Lampert Ms. Minor Moises De Pena Seducer Kenneth Anderson Lanky Man Tim Biancalana Hank Mirren Vladimir Bibic Man #1 Michael Cates Vito Ohene Cornelius Ralph Michael A. Figueroa Gigolo Dan Foley Male Customer Arthur French Mateo Godina 2044. Džek je bivši neurohirurg koji zarađuje za život prodajeći ilegalne supstance na crnom tržištu. Jednoga dana se pojavljuje na njegovim vratima jedan misteriozni čovek po imenu Mateo sa izgubljenom kasetom njegovog oca, na kojem je dokumentovan njegov život i njegova potraga za istinom o velikoj zaveri Iluminata. Inspirisan očevom kasetom, Džek započinje svoju potragu. Tokom istrage saznaje da mora pronaći preostalih devet kaseta da bi došao do istine, ne shvatajući kakvu cenu mora platiti zbog svoje radoznalosti. Prevod: Zenith (2010) Ažurirao LjubicaSP - 06.Kolovoz/Aug.2021 u 19:01 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2021 u 15:37 |
|
Držao mi je pažnju, meni kao filmskom svaštojedu. Koze i svinje ne mogu da pojedu đubreta koje ja mogu da odgledam.
Ovaj nije đubre, tek deluje kao jedvabudžetni, studentski film, neki naše gore list tip ga je radio, valjda. Ima tu obrisa mračnog, predapokaliptičnog tona jednog, pa, sci-fi filmića, no oslonjen je na meni izrazito dalekoj premisi o zaveri, na njih sam prosto alergičan. Sve ono drugo, obamrlo društvo, borba pojedinca za osećanja, reči, ljudskost koje više nema i tako to...nije loše, volim takve stvari, no uz svo razumevanje i poštovanje mladih autora bez novca i ozbiljne produkcije u zaleđini, poneke ideje, ne sve, bi ipak valjalo produkcijski/materijalno ispeglati. Film je skup sport, nažalost i bizMis, nije uvek sve do strasti, talenta, uloženog truda, eto voleo bih da je ovaj momak imao veće mogućnosti, kojekakvi limiti su mi smetali suviše da bi mi se film dopao. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |