| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Love/Hate (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Love/Hate (2010)Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2012 u 11:44 |
|
Love/Hate Opis: Pobegao je iz Dablina kada je pištolj pronađen u njegovoj kući. Od tada živi u Španiji, ali odlučuje da se na jedan vikend vrati u svoj rodni grad. Daren Trejsi rizikuje i koristi idealnu priliku za povratak. Njegov brat izlazi iz zatvora i to će se proslaviti žurkom. Planira da ostane samo taj vikend ali iznenađenja su moguća ako su svi vaši prijatelji iz dablinskog podzemlja. Glumci: Aidan Gillen Robert Sheehan Tom Vaughan Lawlor Killian Scott Ažurirao Kneginja - 04.Rujan/Sep.2013 u 22:49 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2013 u 22:49 |
|
Laudanum je najavio prevode ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2023 u 11:29 |
|
Pade mi na pamet ova serija..rekoh, da vidim kakvi su komentari ovde..ali mrka kapa. Nema komentara. Sto ne znaci da nije gledana, a mozda zaista i nije gledana, sto bi bilo potpuno nezasluzeno jer ovo je lektira - obavezno stivo za ljubitelje krimi serija.
Naime, serija je jedna od boljih. Serija koja se razlikuje od americkih a bogami i od vecine svetskih kinematografija u tome sto su negativci zaista negativci. Nema "pozitivnih", simpaticnih... bitangi tipa Toni Soprano ili W. White...Svi su prikazani onako kako i treba, kao poslednji olos koji izdaje, prodaje..i najblizeg.. Da ne duzim..Nije skupa serija, nije bogata, nije ulozeno mnogo para ali vredi svaki dinar. Ocena 8.5
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |