| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Evil Ed (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Evil Ed (1995)Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2011 u 14:49 |
|
Evil Ed (1995) Žanr: Horor, Komedija Trajanje: 93 min Država: Švedska Jezik: Engleski, Švedski Režija: Anders Jacobsson Scenario: Anders Jacobsson, Göran Lundström Uloge: Johan Rudebeck ... Edward "Eddie" Tor Swenson Per Löfberg ... Nick Olof Rhodin ... Sam Campbell Camela Leierth ... Mel Gert Fylking ... SWAT team lieutenant Cecilia Ljung ... Barbara Edward je dobar i bezopasan filmski montažer koji radi u odeljenju za kulturu. Dobija posao da montira horor seriju "Loose Limbs". Od silne krvi, nasilja, klanja počinje polako da ludi i da se pretvara u Ed, Zlog Eda... Svim švedskim glumcima glas sinhroniziraju američki glumci, uglavnom na šaljiv način. Film parodira američke horor klasike, a istovremeno je satira oštre cenzure švedskog državnog kinobiroa, koji je postojao od 1911. do 1996. Prevod najavio KrazyM Ažurirao bojan969 - 15.Prosinac/Dec.2011 u 14:50 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 19:21 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |