| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
American Horror Story (2011) |
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Korisnik | ||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: American Horror Story (2011)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2011 u 21:20 |
|
![]() Opis: Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange (Tootsie, Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih. Prva sezona imat će standardnih trinaest epizoda, a iza serije stoji Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee). Žanr: drama, obiteljska, horor, nadnaravna IMDb Wikipedia Titlovi Pripremio: Dacia prijevodi-online.org Seriju nam prevodi kolega ivan204 Ažurirao novy78 - 10.Prosinac/Dec.2014 u 12:23 |
||
![]() |
||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2012 u 15:40 |
|
|
Totalno luda/blesava serija. Nisam bio skoncentrisan 100%, jer sam bio skeptic, ali treba prebroditi nekoliko prvih epizoda i onda će sve biti jasno i biće sve super.
|
||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||
![]() |
||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2012 u 16:27 |
|
+1 "Walking Dead" na pravi zabavni nacin. |
||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2012 u 23:03 |
|
|
Konačno i ja da odgledam 1. sezonu... Inače ne gledam horore uopšte, ali
ovo je više drama i misterija nego horor, pa sam mogla da svarim
Odlična glumačka postava, odličan scenario gde priča odjekuje emocijama
i prati veliki broj likova, gde u 12 epizoda imamo profil svakog od
njih... Serija inače ima jako jezivu atmosferu, a na jednoj sceni sam
morala da zažmurim ![]() Opet ću da sačekam kraj sezone da gledam odjednom i drugu, ne isplati se ovo čekanje na mrvice hleba ![]() Mogu da kažem da je serija pravo osveženje, originalna, jeziva, misteriozna, dramatična, a i ogroman plus joj je zaista fenomenalna glumačka postava (pogotovo ženski deo) ![]() |
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2012 u 23:11 |
|
Potpisujem ![]() Mada,nekako jedva i ne čekam drugu sezonu,pošto sam čitala da neće biti uopće povezano sa prvom sezonom,i da će biti totalno druga priča.Glave uloge tumače Adam Levine i žena od Channinga Tatuma,Jenna Dewan Već mi je počelo smrdit'
|
||
|
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2012 u 23:35 |
|
|
Biće druga priča, ali većina glumaca će biti iz prve sezone, samo u drugim ulogama... Pogledaj ovo:
|
||
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2012 u 23:43 |
|
|
Eto vidiš pojma nisam imala da će ubaciti i Josepha Fiennesa
Sviđa,sviđa ![]() Hvala Si,za info ![]() I Zachary Quinto iz Heroja ![]() ![]() Ažurirao Rea - 03.Rujan/Sep.2012 u 23:46 |
||
|
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2012 u 23:53 |
|
|
Vidiš da je dosta njih tu iz 1. sezone: Jessica Lange, Zachary Quinto, Evan Peters, Sarah Paulson i Lily Rabe, a sviđa mi se i što su izabrali Chloë Sevigny, ona je totalno za uloge nekih frikova
![]() Jedino mi je žao što nema Connie Britton i Alexandra Breckenridge... |
||
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 00:10 |
|
|
Jel' ova Alexandra ona seksi kućna pomoćnica ?
![]() Vjeruj,kolege sa faksa neće htjeti da gledaju drugu sezonu ![]() Svima sam narezala prvu samo zbog nje ![]() A nema one male Farmige Bed. Ali mi je najviše drago što je ostala Jessica Lange,Baš mi je super sjela ovdje. |
||
|
|
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 00:15 |
|
|
Jeste, Aleksandra je kućna pomoćnica zbog koje muškarci balave kao nezdravi
![]() A dobra je bila i ova mala Farmiga, ubijala sam se razmišljajući gde sam je već gledala, sve dok nisam na imdb-u pogledala da je mlađa sestra Vere Farmige i da neverovatno liči na nju ![]() A Džesika je pokupila razne nagrade za ulogu, ekstra je ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2012 u 16:13 |
|
|
Ako ste očekivali misterioznu horor dramu iz prve sezone, onda ste gadno prevarili jer je ovo čisti horror s elementima misterije. Mislim da se neće svakom svidjeti.
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2012 u 17:21 |
|
Meni je pilot ove druge sezone dobar. Ništa više. Sjećam se da mi je pilot prve sezone bio mnogo bolji i više me je oduševio od ovog. Al' šta znam, ovo je tek početak, možda promijenim mišljenje od naredne epizode ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2012 u 17:48 |
|
Rekao sam da se neće svakom svidjeti jer je ipak ovo totalna suprotnost od prve sezone koja je žanrovski bila okrenuta drami i misteriji. Ovo je ipak sada spaljenije, baš pravi hardcore horror.Nema tu laganog hoda
Meni se sviđa Ažurirao Salvador - 19.Listopad/Oct.2012 u 17:52 |
||
![]() |
||
nimm11
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2012 u 18:48 |
|
|
Drugaciji je osecaj kod ove druge sezone-u prvoj tokom gledanja osecas zmarce i konstantnu nelagodnost i uznemirenost dok ova ide na vizuelno sokiranje, i jos par aduta koji uopste nisu originalni-koliko mozes da budes originalan ako radis horor o sanatorijumu?
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2012 u 01:10 |
|
|
Pogledah petu epizodu. Još uvijek se nisam ufurala
![]() Nekako mi je svega previše za moj ukus, ali vidim da će biti svega ovdje. Jessica Lange mi je dosta bolja nego u prvoj sezoni. Franka Potente Žao mi je što je bila samo u ove dvije epizode.Zna li ko kakva će biti treća sezona, hoće li se nastaviti na ovo ili će opet biti zasebna priča ? Edit : Nisam odgledala zadnje 3 minute kada sam ovo pisala, međutim nešto veeeeliko se desilo ![]() Ako je neko gledao ovu petu (Salvador vjerovatno jest) da mi odgovori na ovaj mali spojlerćić : Da li je Dr. Thredson (Zachary Quinto) ubio Kitovu ženu, Almu i one ostale žrtve za koje je osumnjičen Kit ? Pošto je dovukao Lanu u svoj stan, a tu je i ona njena djevojka, i on govori kako nije stigao da joj ukloni kožu ... eto samo me to zanima, kome nije mrsko da napiše ![]() Ažurirao Rea - 21.Studeni/Nov.2012 u 01:42 |
||
|
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2012 u 11:43 |
|
|
Nisam još pogledao petu epizodu, ali danas izlazi šesta pa ću ih pogledati u šutu.
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2012 u 12:23 |
|
|
Danas već ?
Jedva čekam, valjda će se malo razjasniti ovo od sinoć
|
||
|
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2012 u 12:29 |
|
|
Baš me zanima o čemu se radi u petoj, ali dobro da je nisam pogledao jer će valjda to razjasniti u ovoj epizodi
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2012 u 12:32 |
|
|
Onda se nadam da nisi pročitao onaj gore spojler, da ti ne kvarim užitak
![]() Ja sam se toliko iznenadila, poslije serije sam otišla leći, i razmišljala još pola sata da je istina to iz spojlera A nisam se navukla i ne sviđa mi se druga sezona ![]() ![]() ![]() Ažurirao Rea - 21.Studeni/Nov.2012 u 12:32 |
||
|
|
||
![]() |
||
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2012 u 12:45 |
|
|
Prva sezona je bila za svačiji ukus, ali ova sezona je ipak hardcore, i ako nisi zaljubljenik u horor žanr (fan), onda ti se neće svidjeti.
![]() Ažurirao Salvador - 21.Studeni/Nov.2012 u 12:46 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |