| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Robocop ide u remake |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72085 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: I Robocop ide u remakeObjavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:28 |
|
Najpoznatiji po režiji prvog i drugog dijela ‘Elitne postrojbe’ Josea Padilha za svoj prvi veliki holivudski zadatak dobio je remake Verhoevenovog akcijskog klasika iz 1987, a sada je po prvi put progovorio o tom projektu, riječima: 'Prvi 'RoboCop' bio je fantastičan. Ali čak i da nije bilo filma, koncept 'RoboCopa' je briljantan jer otvara vrata za puno društvene kritike, ali također postavlja pitanje: Kada gubiš svoju čovječnost? Ja imam svoje mišljenje o tome. I mogu vam reći ovo: u prvom 'RoboCopu', nakon što ustrijele Alexa Murphyja, vidimo bolnice i slično, a odmah zatim ide rez na RoboCopa. Moj se film odvija između ta dva reza.' Padilha kaže da će se usredotočiti na to kako napraviti RoboCopa? Kako polagano pretvoriš čovjeka u robota? Kako nekome uzmeš čovječnost i kako programiraš mozak...' Glavnu ulogu u ovom 'drukčijem remakeu' imat će Michael Fassbender. tportal.hr Ažurirao iromafia111 - 06.Prosinac/Dec.2011 u 11:30 |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Brzixx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2012 u 10:49 |
|
bilo je i vrijeme da naprave novi RoboCopo
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 23:32 |
|
još jedan remix...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |