| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Få meg på, for faen aka Turn Me On, Dammit! (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Få meg på, for faen aka Turn Me On, Dammit! (2011)Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2011 u 17:19 |
Turn Me On, Dammit! (2011) - IMDbRežija : Jannicke Systad JacobsenScenario:Jannicke Systad Jacobsen, Olaug Nilssen (prema romanu) Uloge: Helene Bergsholm, Henriette Steenstrup,Malin Bjørhovde Zemlja : Norveška Trajanje : 76 minuta Norveška romantična komična drama redatelja i scenarista Jannickea Systada Jacobsena. Sam film je baziran na istoimenom romanu Olauga Nilssena koji govori o jednoj problematičnoj tinejdžerki koja je obuzeta sexom. Budžet filma je iznosio oko 17 i pol milijuna Norveških kruna, a film je premijerno prikazan u travnju 2011. na Tribeca Film Festivalu. Norveška kino premijera se pak održala 19. kolovoza 2011. http://filmovisruba.wordpress.com Prevod radi Kampfar ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 15:54 |
|
Kampfar hvala za prevod
![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 16:11 |
|
Solidan filmić. Na žalost, decu je sve teže ograditi od nekih stvari, pa bilo to i u nekoj vukoyebini u Norveškoj ili gde već. Interesantno. Jaka sedmica. Hvala na najavi. Ažurirao Kampfar - 06.Prosinac/Dec.2011 u 16:12 |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 19:28 |
|
mora da se gleda
|
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |