Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Play Misty for Me (1971)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Play Misty for Me (1971)

Play Misty for Me

Play Misty for Me (1971)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Jeza u noći

Godina:

1971

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

102 min

Režija:

Clint Eastwood

Scenarij:

Jo Heims
, Dean Riesner

Glavne uloge:

Clint Eastwood
  >  Dave
Donna Mills
  >  Tobie
Duke Everts
  >  Jay Jay
George Fargo
  >  Man
Mervin W. Frates
  >  Locksmith
Tim Frawley
  >  Deputy Sheriff
Jack Ging
  >  Frank
Irene Hervey
  >  Madge
Otis Kadani
  >  Policeman
Jack Kosslyn
  >  Cab Driver
John Larch
  >  Sgt. McCallum
Britt Lind
  >  Anjelica
Paul E. Lippman
  >  2nd Man
James McEachin
  >  Al Monte
Ginna Patterson
  >  Madalyn
Don Siegel
  >  Murphy
Clarice Taylor
  >  Birdie
Jessica Walter
  >  Evelyn

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Play Misty for Me (1971)
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 20:58

Play Misty for Me (1971) - IMDb

triler drama kriminalistički SAD, 1971 

Režija: Clint Eastwood

Scenarij: Jo Heims

Uloge: Clint Eastwood, Jessica Walter, Donna Mills, John Larch, Jack Ging, Irene Hervey, James McEachin, Clarice Taylor

"Jeza u noći" prvi je film koji je režirao Clint Eastwood (r. 1930.). Nakon što je karijeru glumca počeo sredinom pedesetih na američkoj televiziji, pa je nastavio sredinom šezdesetih u Italiji u Leoneovim špageti-vesternima, krajem šezdesetih postigao je i u američkoj kinematografiji status zvijezde osobito zahvaljujući filmovima "Šerif u New Yorku" i "Prljavi Harry", koje je režirao Don Siegel.Nakon "Jeze u noći" Eastwood će režirati još desetke filmova.

Dave Garver (C. Eastwood) popularni je voditelj noćne emisije s jazz-glazbom na maloj radijskoj postaji u kalifornijskom gradiću Carmelu. Jedne noći nazove ga neka žena i zamoli da joj odsvira glasovitu skladbu Errolla Garnera "Misty". U istoj zgradi gdje se nalazi postaja je i kafić u koji Dave rado zalazi jer mu je barmen Murphy (D. Siegel) prijatelj. Tu se upozna s Evelyn Draper (J. Walter) koja obožava njegovu emisiju. Otprati je do njezinog stana i provede s njom noć. Drugog dana pokuša nagovoriti svoju djevojku, kiparicu Tobie (D. Mills), da obnove vezu koja je došla u krizu jer je Toby ljubomorna na Daveove obožavateljice. Dave je i Evelyn shvatio kao "vezu za jednu noć". Ali ne i ona...

Ovaj je film izvrstan triler, značajan ne samo u Eastwoodovoj filmografiji nego i u povijesti tog žanra. Nedvojbeno je bio inspiracija i za kasnije snimljenu "Fatalnu privlačnost".

Prevodi

http://mojtv.hr

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.