| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Tema: Četvrti Njutnov zakon, ili ....Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 00:16 |
|
...zašto muški ne voleDu nosaT belaste gaČe?!?!
Pre neki dan, starši sin me pita, "Tata, kako glasi četvrti Njutnov zakon??". 'Ebi ga, reko, "Sine, tata je zaboravEo i gde je škola, a kamol' š'a se tamo radi!!". Hat medŽutim (baš sam ga pre neki dan upotrebiJo, mislim izraz), istuširam ti se ja jutroske i pošto sam osta' sam u stan, a grejanje "superiška" (mo'š 0_0 kuvaT.....kokošija......za druga je potrebna mLogo manja temp. ), ostanem ti ja u belim boksericama.I dok sam Ja obavlj'o kuČne poslove, ono, pranje, peglanje, usisavanje, kuvanje....sluš'o pomalo muz'ku i natenane ti gucko "kokišku", a znate kako CoCa utiče na bLešiku, meni se zaNuždi na malo!! Obavim ti ja Mokranjčeve Rukoveti, sve po propisu, i dok sam se vrćo na, trenutno obustavljene, radne zadatke, zastanem ti pred vel'ko ogledalo. Ka' svaki normalan narcisoidni primerak muške sorte, počMem se diviti svom zmijskom telu!! Divljenje je trajalo dok mi pogled nije pao na ispodpupčani deo, gore pomenutog, tela!! I tada se setih, i škole, i fizike, i Njutna!! "Ma koliko ga ti tres'o, zadnja kap padne u gaČe!!". Ažurirao Dibidus41 - 04.Prosinac/Dec.2011 u 00:19 |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 15:55 |
|
Ovo treba ići pod viceve ili dogodovštine iz stvarnog života?
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2011 u 13:58 |
|
Smatraš??
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2011 u 14:20 |
|
Smatram. Prebačeno pod viceve.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |