| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sykt lykkelig aka Happy, Happy (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sykt lykkelig aka Happy, Happy (2010)Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2011 u 19:13 |
![]() Happy, Happy (2010) - IMDb
Žanr: Komedija/Drama
any reason not to be?
Scenario: Ragnhild Tronvoll, Mette M. Bølstad Režija: Anne Sewitsky Glavne uloge: Agnes Kittelsen, Maibritt Saerens, Henrik Rafaelsen, Joachim Rafaelsen Godina proizvodnje: 2010 Zemlja porekla: Norveška Trajanje: 85 min Sinopsis: Porodica je za
Kaju (Agnes Kittelsen) najvažnija stvar na svetu. Ona je večiti
optimista uprkos činjenici da živi sa čovekom koji bi radije išao u lov
sa dečacima i koji nije više zainteresovan da vodi ljubav s njom jer
"nije nešto naročito privlačna". Štagod. Takav je život. Ali, kada se u
kuću pored useli "savršen par", Kaja počinje da se bori da sačuva svoje
emocije u sebi. Osim što ovi uspešni, lepi i interesantni ljudi pevaju u
horu, oni su usvojili i dete - iz Etiopije! Novi susedi će Kaji
otvoriti potpuno nov svet, sa posledicama za sve oko nje. A kada dođe
Božić, već je jasno da više ništa neće biti kao pre... IMDB ocena: 6.8/10 Rotten Tomatoes rating: 78% Datum svetske premijere: 5. novembar 2010. (Norveška) Trivija: - Zvanični predstavnik Norveške u trci za Oskara 2012 u kategoriji najbolji strani film. Nominacije: Najbolja glumica (Agnes Kittelsen), Najbolja muzika, 2011 Amanda Awards, Norway Grand Prix, 2011 Molodist International Film Festival Nagrade: Najbolji glumac (Henrik Rafaelsen), 2011 Amanda Awards, Norway Glavna nagrada žirija za najbolju dramu, 2011 Sundance Film Festival Prevodi http://www.happynovisad.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2011 u 01:32 |
|
prevod najavila VBojana |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |