Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Priča o Rickyju Bobbyju

Godina:

2006

Žanr:

komedija, akcija, sportski

Trajanje:

108 min

Režija:

Adam McKay

Scenarij:

Will Ferrell
, Adam McKay

Glavne uloge:

John C. Reilly
  >  Cal Naughton Jr.
Will Ferrell
  >  Ricky Bobby
Michael Clarke Duncan
  >  Lucius Washington
Leslie Bibb
  >  Carley Bobby
Amy Adams
  >  Susan
Sacha Baron Cohen
  >  Jean Girard
Gary Cole
  >  Reese Bobby
Greg Germann
  >  Larry Dennit Jr.
Pat Hingle
  >  Mr. Dennit Sr.
David Koechner
  >  Hershell
Jane Lynch
  >  Lucy Bobby
Andy Richter
  >  Gregory
Ian Roberts
  >  Kyle
Molly Shannon
  >  Mrs. Dennit
Jack McBrayer
  >  Glenn

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)
    Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 18:39
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006) - IMDb

komedija sport SAD, 2006

Režija: Adam McKay

Scenarij: Will Ferrell, Adam McKay

Uloge: Will Ferrell, John C. Reilly, Michael Clarke Duncan, Sacha Baron Cohen

Will Ferrell je tupasti vozač NASCAR-a koji ima samo jedan cilj u životu, biti prvi. Ova urnebesna komedija drugi je dio trilogije "Mediocre American Man".

NASCAR-ova trkačka senzacija, Ricky Bobby (Will Ferrell) nacionalni je junak zbog svoje vožnje kojom riskira sve kako bi pobijedio. On i njegov odani partner i prijatelj iz djetinjstva, Cal Naughton Jr. (John C. Reilly), neustrašivi su dvojac -- koje su obožavatelji prozvali "Grom" i "Munja" zbog njihove sposobnosti da uvijek zauzmu prvo i drugo mjesto – a Cal je uvijek na drugome.

Kada francuski vozač Formule 1, prepotentni Jean Girard (Sacha Baron Cohen), izazove Groma i Munju, Ricky Bobby mora se suočiti s vlastitim demonima i boriti se s Girardom za naslov najboljega vozača.

Prevodi

http://mojtv.hr

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 20:56
Čista 10
Shake n bake! Shake n bake!

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 22:32
Svaki film Willa Ferrella je čista 10 LOL Doduše, njegova vrsta humora nije za svakoga. Recimo, Night at the Roxbury vole 3 osobe koje znam, ne računajući mene, a genijalan film LOL Sweet baby Jesus LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 22:41
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Svaki film Willa Ferrella je čista 10 LOL Doduše, njegova vrsta humora nije za svakoga. Recimo, Night at the Roxbury vole 3 osobe koje znam, ne računajući mene, a genijalan film LOL Sweet baby Jesus LOL

Ja volim Roxbury ! LOL Gledala sam film ....recimo 5 puta dok sam bila na faxu u stanu bez neta a imala sam samo taj film celu sedmicu ! LOL
Jedino mi se od njega nije svideo onaj zadnji sto sam gledala ...ne mogu se ni setiti kako se zove LOL drama,ubila sam se od dosade LOL

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 23:08
Misliš na Everything must go.
Mada on i Džon Rajli ne prave uobičajne ''drame''... čak nisu ni drame, više neki fucked up žanr. Ja koji ne gledam drame, pogotovu ne drama/romance, jer to uvek traje 2 sata a puls filma je kao kod mrtvog konja, pa mi nekako sa njima ima smisla to što odgledam.Lepo je kad ljudi mogu da naprave žešću sprdnju od filma da se ismeješ kao stoka, ali ti sa druge strane nekim filmovima pokažu da iz dupeta ne cvetaju ruže.

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 23:12
Eh da taj,Everything must go,doslovno sam bila otegnula papke dok sam to gledala LOL Od Ferella sam gledala svaki film (na prvom mestu mi je Anchorman) ali samo mi ovaj nije bas legao...i ona glumica iz Vicky Christina Barcelona ...žena smara ...ne znam ko je moze podnositi kao devojku/suprugu,ja bih joj prvi sat smestila metak u čelo LOL

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 23:18
Idi pogledaj neki Hellsing OVA da se malo smiriš Dead

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.