Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kino i DivX
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kino i DivX

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Doktor-X View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kino i DivX
    Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2003 u 13:59

Ja ne znam dali se uopće isplati ići u kino i gledati filmove kad i onako svi filmovi koji se prikazuju dođu na DivX-u 2 mjeseca prije.

ŠTO VI MISLITE O TOME?

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
kol3ra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kol3ra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2003 u 14:02
Slažem se...zašto ići u kino kad doma imam filmove koji u kinu neće biti ni za nekoliko mjeseci...
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2003 u 14:44
Pa i ovako kod nas filmovi ne zarade puno novaca u kinu,bolje se isplati gledati na divx-u
Don't worry be happy
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2003 u 15:18
Al u kinu je jači doživljaj ako ti je neki film napet bolje ga je pogledat u kinu
Na vrh
kudilja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kudilja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2003 u 23:31
Meni je puno bolje gledat filmove u kinu, ali 20kn za kartu ili 2kn za cd nije isto.
wake up
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 19:56

U kinu je bolji doživljaj

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:13
Mrzim ic u kina stalno se neko ispred mene nasere pa ni ne vidim,il te stalno guraju udaraju,rade ja ljepo doma u miru pogledam
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2004 u 10:10
al su sad uoèili opasnost divxa pa nemožete novi film nabaviti dok ne proðe premijera makar volim na divxu doma gledat vise nego u kino ponekad volim otici i u kino samo da nisam u prvom redu
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2004 u 22:45
Vise volim na divx-u jer mi ostane film, ali dozivljaj u bioskopu je ne znamel=nljiv,, sad kako za koga jer zavisi kakav je bioskop, ja sam isao u bgd par puta u tuckwood  (imaju dolby surround, i ogromno platno) fenomenalno...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 21:00
najbolje je i pogledati divx i ako se film svida to jest odlican u kino
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2004 u 12:30

to po meni baš i nema smisla

a što se tiče kina ili divxa oboje imaju svoje prednosti.a i nedostatke.

glavno je da je dobar film,pa bilo doma ili u kinu.

....
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 10:52
u kinu je neusporedivo bolji doživljaj kad gledaš LOTR , matrix ili sl. ,ali mislim da je u gledanju američke pite i sl.  isti doživljaj i u kinu i doma na divx-u.
a moram reć i da su neki kino-filmovi fakat dobro napravljeni  u TC.Xvid verzijama sa fakat dobrom slikom
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 11:04
ma bolje je doma, pogotovo ako imas 5+1 zvucnike. ugodjaj je isti, a placas brdo manje.
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 11:04
Ja isto preferiram kuno zbog samog dozivljaja filma.Ulaznice jesu dosta skupe ali zato se i ne ide svaki dan u kuno.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 22:31

Originalno postovano od strane Surtur Surtur piše:

ma bolje je doma, pogotovo ako imas 5+1 zvucnike. ugodjaj je isti, a placas brdo manje.

neznam koliko je jeftinije.........kad sve uzmeš u obzir mislim da je jeftinije kino...

Kapetan Kuka
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 22:38
u kino idem samo gledati spektakle, dakle skupe filmove, pune specijalnih efekata, sta cu tamo gledati neke komedijice i crtane. 29kn tu u ZG, skupo dosta.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 23:43

kod naske je kino 4 marke ili 5 što je 16 ili 20 kuna... u odnosu na vaš bolji standard kod nas su skuplje karte...proporcionalno gledajući

međutim u naske igra u kinu mjesečno uvrh glave 4 filma

evo zadnjih 10 dana igraju samo 2 filma... skeleton key i go west

Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2006 u 18:51
Hmm.. kino je zakon, al ne ić na svašta. odeš pogledat nekakvu dobru akciju ili sf, a poslije nabaviš divx ili si sripaš dvd da imaš doma kolekciju. Tak sam pogledo sve STAR WARSE i sad ih imam fino na dvd-u doma. Al nisam ripo, neg mij efrend dao da si kopiram. No najčešće uzmem divx jer mi se ne ide u kino, a ni ne čeka mi se tri mjeseca da film dođe u videoteke, mislim to je nerealno, već nakon mjesec dana skoro niko ne ide u kino gledat taj i taj film,... samo imaju troškove, a dvorane nisu pune.
Na vrh
flOorKilla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2006 u 23:00
u kino idem rijetko, to su obicno odlasci u kino sa drustvom a doma volim sam pogledat film, u miru, eventualno sa frendom ili curom.
a kada imate doma 16:9 81 inch TV spojen sa kompom i 5.1 zvucnike tada je uzivanje u filmu zagarantirano... :) (dobro ovisno kakve kvalitete je divx) no ono pravo dolazi ipak tek kod prave dvd kvalitete...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2006 u 11:36
Kino i ne sluzi da geldas svaki dan filmove tamo. Ipak je ta sala taj mrak i sve oko toga jedan poseban dozivljaj. Narocito ako ides sa drustvom. Kod kuce se taj osecaj ne moze ponoviti. Moj rodjak ima video projektor (sharp max dijagonala 4 metra) 501 zvucnike (kad ih odvrnes samo do pola tresu se prozori). Izvrsno je gledati film tako, ali se ona atmosfera ne moze preneti kuci! Neko vec rece, da je gledanje spektakla ipak u kinu nezamenljivo. Potpuno se slazem !
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,248 sekundi.