Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A Little Help (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A Little Help (2011)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A Little Help (2011)
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2011 u 17:09
                                   A Little Help (2011)

http://www.imdb.com/title/tt1319722/

Žanr:
Comedy,Drama

Redatelj:
Michael J. Weithorn

Država:
USA

Jezik:
Engleski

Trajanje:
105 min

IMBD Rating:
4,9

Glumci:
Jenna Fischer, Chris O'Donnell,Kim Coates,Lesley Ann Waren,Rob Benedict,Daniel Yeisky

Sadržaj:
Sve do sada, Laura (Jenna Fischer) je vodila lagodan život zahvaljujući svom dobrom izgledu i šarmu. Međutim, stvari počinju da se menjaju. Njen brak sa agentom nekretnina Bobom (Chris O'Donnell) postaje napet i bez ljubavi - Laura čak sumnja da je on vara - a odnos sa dvanaestogodišnjim sinom Dennisom (Daniel Yelsky) takođe postaje napet, s obzirom da on ulazi u adolescentne godine koje ga čine tipično otuđenim i nezgodnim. Laura ne podnosi baš najbolje sve ovo - ona počinje da pije i puši, a samopouzdanje i ponos joj opadaju. Međutim, Bob uskoro umire i Laura ne zna šta da radi. Njena majka Joan (Lesley Ann Warren) i sestra Kathy (Brooke Smith) pokušavaju da popune prazninu i nagovaraju Lauru da pošalje Dennisa u elitnu privatnu školu i unajmi advokata i tuži bolnicu zbog lošeg liječenja njenog muža.

Dok se Laura bori da ostane na površini, shvaća da je jedina osoba sa kojom zaista može da se poveže i komunicira, igrom ironije, Kathyn muž Paul (Rob Benedict).

Trailer:

Ažurirao Kneginja - 16.Listopad/Oct.2011 u 17:13
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2011 u 17:13
stvarno neznam u čemu je problem kopiram sve normalno i dođe mi ovo Unhappy

Ažurirao marko99119 - 16.Listopad/Oct.2011 u 17:15
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2011 u 17:15

Originalno postovano od strane marko99119 marko99119 piše:

stvarno neznam učemu je problem kopiram sve normalno i dođe mi ovo Unhappy

Tekst koji pripremas pisi u notepadu umjesto wordu i to se nece dogadjati Wink

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2011 u 17:16
Thumbs Up
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2011 u 00:07

mm312 hvala za prevod dajsve

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.