| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Hangover Part II (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Hangover Part II (2011)Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2011 u 11:02 |
|
The Hangover Part II (2011)
![]() The Hangover Part II (2011)komedija SAD, 2011 Režija: Todd Phillips Scenarij: Scot Armstrong, Craig Mazin Uloge: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha Što se dogodilo u Vegasu može ostati u Vegasu, ali ono što će se događati u Bangkoku ne možete čak ni zamisliti. U nastavku rekordne hit komedije "Mamurluk", Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu. Prevod:http://rs.titlovi.com/prevodi/the-hangover-part-ii-133578/ Ažurirao icemaher - 16.Listopad/Oct.2011 u 13:04 |
|
|
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2011 u 20:04 |
|
Pogledao, fenomenalan poput prvog dijela, odlično, smiješno, jedna od boljih komedija.
![]() Ocjena 8(10). |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 20:13 |
|
Da li sam se dva put posteno nasmejao, za mene bedno. Mozda zbog toga sto vec znam foru i otprilike sta ce se desavati sa prvog dela. 5/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |