Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spartacus: Vengeance (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spartacus: Vengeance (2012)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spartacus: Vengeance (2012)
    Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2011 u 16:14
Spartacus: Vengeance (2012)

Ova će se sezona direktno nastaviti na prvu tj. na ono što je uslijedilo nakon što je Bacijatova kuća konačno pala.
U ovoj sezoni glavna uloga Spartaka pripala je mladom i perspektivnom Liam McIntyre.
Za ovu sezonu zakazano je 13 epizoda.

Nova glumačka postava

-  Spartacus II (Liam McIntyre) 
-  Naevia II (Nepoznato)

Regularna glumačka postava

-  Lucretia (Lucy Lawless) 
-  Doctore / Oenomaus (Peter Mensah) 
-  Gannicus (Dustin Clare) 
-  Crixus (Manu Bennett) 
-  Ashur (Nick Tarabay) 
-  Mira (Katrina Law) 
-  Ilithyia (Viva Bianca) 
-  Glaber (Craig Parker) 

Možda će se vratiti? 

-  Aurellia (Brook Williams) 

Neće se vratiti

-  Spartacus I (Andy Whitfield) rip
-  Quintus Batiatus (John Hannah) 
-  Barca (Antonio Te Maioho) 
-  Naevia I (Lesley-Ann Brandt)

Ažurirao Salvador - 01.Listopad/Oct.2011 u 20:41
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2011 u 21:01
Liam McIntyre (Spartak)

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2012 u 16:48
Večeras se gleda prva epizoda Smile
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
edinhodzic1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj edinhodzic1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 15:04
Ima li neko titilove za ovu treću sezonu Spartacus-a?
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 15:58
Imaš ovde na sajtu. Izašla je samo jedna epizoda i vodi se kao druga sezona.

Što se same serije tiče...
Meni se ova prva epizoda i ne dopada previše. Pretpostavljam da to je to najviše zbog činjenice što nema više Endija i što se treba prvo priviknuti na novog glumca. Kad smo već kod novog glumca, nikako mi se ne sviđa izbor. Ovaj mi nema nikakvu harizmu, nema ni atletsku konstituciju a ni gluma mu nije na nekom visokom nivou.
Nadam se da će i serija biti bolja kako odmiče, a i da ću se nekako privići na glumca.
Da... mislim da im zaista nije trebalo ovo preživljavanje Lukrecije. Veze s mozgom nema.

Ažurirao novy78 - 01.Veljaca/Feb.2012 u 19:24
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 19:07
Novi izbor Spartaka, uporedjeno s prethodnim, ne da nema harizmu za ovu ulogu vec meni izgleda ko pi*ica sa onim glasicem stvoren za romanticne drametine.
Onako tok serije izgleda ok nastavljen, osim to sto je novy78 reko u spojleru.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 19:32
Ovaj Liam mi je antipatičan i kvari cijelu seriju, a uz to i gluma mu je osrednja.Vidjet ćemo kakva će biti 2 epizoda...
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2012 u 20:47
Ja jedva cekam da se pojavi Ganicus, on ima i misice i harizmu a ovaj novi Spartacus je prava cica maca...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2012 u 11:43
Nisam ni ja pretjerano oduševljen prvom epizodom.
Izbor glumaca također mi se ne sviđa previše, ali prerano je za komentare.
Danas je na redu druga epizoda, pa da vidimo...

Velika pohvala i hvala rodjocousin na titlovima za ovu seriju koji ne samo da su odlični, već i brzi. Clap
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2012 u 12:25
Odgledao i drugu epizodu i jos uvek nisam odusevljen. Ipak mi nedostaju borbe u areni, to je najvise krasilo seriju. 
Na vrh
johnny-milan-pesic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj johnny-milan-pesic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2012 u 21:28
Taman sam se navikaoda pratim seriju sa prevodima od  rodjocousin-a kad ono za 4 i 5 epizodu nema njegovih ruku delo.Steta.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2012 u 15:15
Posle nove sezone "War of the Damned", serija se više neće snimati.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,283 sekundi.