| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chosen Survivors (1974) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chosen Survivors (1974)Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2011 u 12:58 |
|
Chosen Survivors (1974) Režija: Sutton Roley Scenario: Harry Spalding Žanr: Action, Adventure, Drama, Horror, Sci-Fi. Država: Meksiko, SAD. Jezik: Engleski, Španski. Trajanje: 130 min / SAD: 99 min / Španija: 93 min Jackie Cooper ... Raymond Couzins Jedan iz plejade filmova o nuklearnom holokaustu. Grupa ljudi biva iznenada odvedena iz svojih domova i helikopterima prebačena u futurističko sklonište u pustinji, 3,5 km ispod površine zemlje. Tu saznaju da se nuklearni holokaust odvija i da su oni "izabrani" od strane računara da opstanu u skloništu kako bi nastavili ljudsku rasu. Iako je sklonište dizajnirano da omogući udoban život godinama, oni su suočeni sa pretnjom koju niko nije mogao da predvidi. Kolonija krvožednih slepih miševa nalazi put u sklonište i pokreće seriju napada na "izabrane" ljude.
Prevod najavio zkarlov Ažurirao mahoni - 21.Rujan/Sep.2011 u 14:38 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2011 u 19:00 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2011 u 19:13 |
|
Večeras se gleda
![]()
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Online Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2011 u 19:18 |
|
hvala
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |