Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yôkai daisensô Aka The Great Yokai War (2005)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yôkai daisensô Aka The Great Yokai War (2005)

Yôkai daisensô

Yôkai daisensô (2005)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Yôkai daisensô

Godina:

2005

Žanr:

obiteljski, fantazija, avantura

Trajanje:

124 min

Režija:

Takashi Miike

Scenarij:

Hiroshi Aramata
, Takashi Miike
, Mitsuhiko Sawamura
, Takehiko Itakura

Glavne uloge:

Sadao Abe
  >  Kawataro, the River Sprite
Ken'ichi Endô
  >  Ou Tengu
Renji Ishibashi
  >  Ou Kubi
Masaomi Kondô
  >  Shojo, the Kirin Herald
Chiaki Kuriyama
  >  Agi
Kaho Minami
  >  Youko Ino
Takashi Okamura
  >  Azuki-Bean Washer
Bunta Sugawara
  >  Shuntaro Ino
Naoto Takenaka
  >  Lamp-Oil
Etsushi Toyokawa
  >  Lord Yasunori Kato
Kiyoshirô Imawano
  >  General Nurarihyon
Ryunosuke Kamiki
  >  Tadashi Ino (as Ryuunosuke Kamiki)
Marilyn Knapp
  >  Sata
Seiko Iwaidô
  >  Kawahime, the River Princess
Riko Narumi
  >  Tataru Ino

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Laudanum View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Laudanum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yôkai daisensô Aka The Great Yokai War (2005)
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2011 u 17:57

Yôkai daisensô AKA The Great Yokai War (2005)

ŽANR: Avantura, Porodični, Komedija, Fantastika, Horor

REŽIJA: Takashi Miike

GLUMCI: Ryûnosuke Kamiki, Hiroyuki Miyasako i Chiaki Kuriyama

Jedan od ponajboljih Miikeovih filmova namijenjenih klincima, ali u kojem će jednako uživati i odrasli (negdje uz bok 'Zebramanu'), Harry Potter na LSD-u u svijetu japanske mitologije. Remake dječjeg klasika 'Yokai daisenso' iz 1968. usto je i jedini film u Miikeovoj karijeri koji je radio cijelu godinu! U usporedbi s godinom 1999., kada je snimio nevjerojatnih sedam komada, ovog puta su prohtjevi producenata očito bili veći. Rezultat je, zajedno s kostimima koji variraju od dječjeg programa TV Zagreb 1984. do efekata apokaliptičnog Hollywooda, blokbasterična priča nakrcana japanskim folklorom, o klincu koji postaje Kirin Rider, zaštitnik ljudske rase, ugrožene od strane zlih duhova.

Evo što o samom filmu kaže sâm Takashi Miike, u katalogu festivala:

Polaskan sam i počašćen što vam mogu omogućiti da uživate u prikazivanju 'The Great Yokai War'. Ovaj film namijenjen je zadovoljenju svih, od djece do odraslih. Ispao je cjelovitim i ugodnim filmom, ne poput nečega što sam prije radio, ali pretpostavljam da mi osjetljivi gosti Venecije neće vjerovati. To je uistinu šteta, ali ja sam rezao noge pilom i prepolovio jakuzu od glave do pete, pa za to nemam ikoga kriviti do li sebe. No, ovo je pravi obiteljski film, globalni poziv na mir, odaslan ljudskoj rasi kroz simbolizam japanskih Yokaija, gnomova, goblina i ostalih fantastičnih stvorenja ove tradicije. Morate ga gledati prije negoli sudite o njemu. Vaše će srce biti očišćeno i možda ćete dobiti priliku iznova započeti svoj život.

RADNJA:

Osmogodišnji Tadaši se nakon razvoda roditelja seli u malo mestašce. Na lokalnom seoskom festivalu nevoljno biva odabran za "Kirinovog Jahača", zaštitnika mira i svega dobrog na zemlji. I ne sluti da će postati predvodnik drevnih japanskih duhova, aveti i stvorenja u apokaliptičnoj borbi protiv zlog gospodara Katoa i njegovih bizarnih čudovišta.

OPIS: Velimir i Laudanum

PREVOD

Ažurirao Laudanum - 03.Rujan/Sep.2011 u 18:01

“There is only one true wealth in all the universe--

living time.”
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2011 u 18:00

Laudanum hvala za prevod i za temu Smile Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.