Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MATRIX RELOADE 3 CD-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MATRIX RELOADE 3 CD-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Doktor-X View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MATRIX RELOADE 3 CD-a
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2003 u 08:50

Trebam titlove za matrix za SVCD verziju na 3 CD-a, našao sam jedne titlove sa uputama a one glase ovako: "namjesten titl za verziju SVCD-a na 3cd-a. i spojeno sve u 1 cd-e ili playan sa avisinth scriptom". Što to znači konkratno, a ako netko ima titlove neka mi ih pošalje na mail: doktor-x@inet.hr

HVALA

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2003 u 08:53
A ja trebam sve te titlove odvojene znači 3 komada titlova za svaki cd 1 titl
Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2003 u 10:17
Skini imaš ih na livadi
Don't worry be happy
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2003 u 17:35

Ma nije to ono što meni treba. Meni trebaju titlovi za svaki CD po jeda. a ne kako dam našao SVCD verziju za 3 CD-a spojeno u jedan. to nije ništa. onda mi radi prvi CD, a za ostala dva nemam.

JA IH TREBAM ODVOJENE.

Može li mi tko pomoći.

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2003 u 00:57

to neces nigdje naci jer to nepostoji svcd nemogu imat subtitle jedan film u svcd formatu zauzima sav prostor na cd-u a jos da nepricamo o playeru ja sam to probo sa svim mogucim playerima ali nemoze to jer nepostoji nijedan player koji to moze a nemas ni codeca za win media player za svcd-ove dakle druze zaboravi na to odma i nabavi sebi film na divx

pozdrav E.

Fission Maild
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2003 u 13:25
Hvala na odgovoru ali sam ja našao titlove i više mi netrebaju, sada mi trebaju titlovi za 2fast 2Fourious na 2 CD-a, ja ima engleske ali su za 1 CD.
Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2003 u 17:54
Pa prevedi jih
I'll be back
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2003 u 18:42
cekaj ba scim gledas????jel kako mozes ubacit title na svcd????
Fission Maild
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2003 u 01:57
de bolan odgovori kako mozes stavit title kod svcd-a
Fission Maild
Na vrh
Doktor-X View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Doktor-X Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2003 u 12:32

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

de bolan odgovori kako mozes stavit title kod svcd-a
Ljepo sa BS Playerom

Mess With The Best
Die Like The Rest
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2003 u 14:24
hvala
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.