Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bunnyman (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bunnyman (2009)

Bunnyman

Bunnyman (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

horor

Trajanje:

90 min

Režija:

Carl Lindbergh

Scenarij:

Carl Lindbergh

Glavne uloge:

Lucia Sullivan
  >  Melissa
Matthew Albrecht
  >  John (as Matthew Phillips)
Carl Lindbergh
  >  Bunnyman
Cheryl Texiera
  >  Rachel
David Scott
  >  Joe
Matthew Stiller
  >  Michael - Bunnyman
Scott Kuza
  >  Jack
Scott Kuza
  >  pops
Joseph Darden
  >  Jacob
Karen Brown Cronin
  >  Bunnyman victim
Veronica Wylie
  >  Jenn
Joshua Lang
  >  bunnyman
Joshua Lang
  >  Joseph
Andrew Chavez
  >  Victim Under House
Alaina Agianci
  >  Tiffany
Rebecca Scott
  >  Bunnyman victim
Shelby Stingley
  >  Bunnyman victim

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bunnyman (2009)
    Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 00:19
Originalni naslov : Bunnyman (2009)
Alternativni naslov: -//-
Jezik: Engleski

Režiser: Carl Lindbergh

Glumci:

Cheryl Texiera - Rachel
Matthew Albrecht - John
Alaina Gianci - Tiffany
Veronica Wylie - Jenn
Scott Kuza - Jack / Pops
Karen Brown Cronin - Karen
David Scott - Joe
Matthew Stiller - Michael / Bunnyman
Joseph Darden - Jacob

Žanr:  Horor
Lična ocena: Ne daj Bože...

**********                                    **********                                  **********

Radnja i tematika filma;
Oh, da mi je samo da vidim scenario... Elem, grupa retarda (nisu ni tinejdžeri) krenula negde sa kolima (bez prednjih registarskih tablica) i na putu krenu da se utrkuju sa misterioznim kamiondžijom koji posle krene da se iživljava nad njima jer su nebulozni idioti. Pošto se više nisu osećali sigurno u kolima, retardi su krenuli kroz šumu, sreli par ljudi, tandara mandara, horor vo ono i ako se plašite da odete na IQ test, odgledajte film i znaćete koliko je život bio dobar prema vama, pa makar živeli u buretu. Zadnjih 45 minuta su donekle izvadili film.

*********                                    **********                                  **********

StarSlikeStar

PigPouke filma: Pig

1) 15'ti minut, i dalje se ništa ne događa.
2) Kada kamion trotonac udari u punoj brzini kola, apsolutno se ništa ne događa.
3) 30'ti minut, i dalje se ništa ne događa.
4) Kada u Americi napustiš svoj auto, automatski postaješ deziorijentisan i počneš da jedeš šišarke.
5) Potrebno je tačno 45 sekundi da se preboli gubitak druga.
6) 21 vek. Ne postoji mobilni telefon.
7) Pokvarila se kola. Zašto bi čekali da prođe neko na autoputu kada možemo da se izgubimo u šumi?
8)
Kada želiš da nađeš pomoć, lutaš po šumi danju, a po autoputu noću...  bup
9) U scenariju sigurno piše da likovi moraju biti toliko glupi da su imuni na razum...
10)
Prirodno je da te ne zanima od čega bežiš. Run Forrest, run!
11) Pogibija svakog u ovom filmu je veliki korak za čovečanstvo. Sprečite množenje retarda...
12) Jedna čokoladica je dovoljna da se nahrani Snežana i 7 retarda.
13) Zečevi koji skakuću sa motornim testerama ne izazivaju iznenađenje...
14) Grbavac privezan za lanac mora da ima burgiju umesto kite, pošto silovanje kroz farmerice ne može ni Čak Noris da izvede.
15) Sad znam zašto Crnogorci naplaćuju vazduh...

16) Penjanje na drvo uspeva protiv besnih kučića, ne protiv zečeva sa motornom testerom Angry
17) Nisam mogao da se suzdržim od 2-3 komentara tokom filma... ali ne ugrožavaju bitno radnju Dead
18) Kada pretesterišeš drvo, otpadne grana.
19) Kada zeka pusti klasičnu muziku, mislim da sam dobio napad koliko dobra scena LOL
20) Kod kretena, zubi nemaju koren.

*********                                    **********                                  **********

postovanjeEksterne informacije: postovanje
~Imdb~
~ Tube ~

http://www.imdb.com/title/tt1308748/

*Sve osim ''Eksternih informacija'' je lični pregled filma*

**********                                    **********                                  **********

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
AnGeL_17 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
aka DeMon_17

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AnGeL_17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 02:06
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

8) Kada želiš da nađeš pomoć, lutaš po šumi danju, a po autoputu noću...  bup

To se desava skoro u svaki horor film...LOL
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 03:01
Ha,ha,ha.Klasika za niskobudzetne horore.Jeftini slasheri,ali meni su ipak zanimljivi,iako se predvidi radnja :)
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 04:33
Veruj mi... u ovom filmu nije ništa predvidljivo... Režiser mora da je bio inspirisan Teletabisima, jer sve uloge na njih podsećaju... Negativci su jedini normalni u filmu. 

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 04:39
Haha, a najače što nisam čitao IMDB komentare jer uvek napišem svoje mišljenje.
Ovog puta sam se poklopio sa nečijim razmišljanjem:

The plot for this movie is simple a group of young morons are tormented by a maniac dressed in a bunny costume. The execution however is terrible.

If your one of those people who shout at the screen every time a character in a horror movie makes a bad decision prepare to scream yourself hoarse. This movie has possibly one of the most moronic group of characters I've ever witnessed. Every decision they make is either the wrong one or just plain stupid. Some choice examples. Never once taking the opportunity to overwhelm a single bad guy when they greatly out number them. Always running off and leaving their friends to die. But my favourite is when the Bunnyman has been chasing them in a truck and is trying to run them off the road they pull over and the Bunnyman pulls up behind them. What do they decide to do? Wait him out, both the truck and the car just sit there for what is portrayed as several hours. DUMB.

The Bunnyman is not alone though he has a pet hunchback chained up in his house. There is also a normal looking woman who has a rather mean streak connected to him. In what way we never find out is she the sister, the mother, who cares, I certainly didn't by this point. If your wondering what the Bunnyman looks like under that bunny head I'll tell you, disappointing.

The gore effects are few and far between pretty much everyone has a chainsaw (the Bunnymans' weapon of choice) shoved into their stomach. But you don't see it, you just see some blood spray up their face. All the kills are off screen so it doesn't even have that in it's favour.

The acting is pretty terrible but then so is the dialogue so you can't win. The sound is also annoying I found myself turning up the volume to hear the talking and then the chainsaw would start going or a car horn or some other irritating sound and it would be deafening.

The movie was a massive disappointment for me. I was expecting something like motel hell, but it was nothing like it. I wasted my money on this movie and the only comfort I can take is that the makers of the film probably didn't get their deposit back from the fancy dress shop they got the Bunnyman costume from.

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 15:45
Ha,ha,ha,ha sad si me nasmejao.Grupa morona,ko ce prvi pobeci...pa ovo vise licni na pozoriste ili parodiju po onom sto sam procitao :D.Odgledacu ga ukoro,bez obzira da li je previse jeftin.Koliko glupih filmova postoji,neverujem da je ovo bas najgluplji film koji cu da gledam.Hehe
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 17:06
Najace sto sam ja napisao grupa retarda a lik grupa morona LOL

Veruj mi, posle pola sata ces poceti da ides oko televizora sa nozem da pobijes idiote koji su se zavukli u kutiju...

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 18:55
He,he,he.Ovaj mesec samo skidam filmove,a kasnije gledam tj.narednih meseci :) Kod mene prolazi svaki horor sa manijacima,animal attack,duhovima,pa i neki sa zombijima.Vampiri i bolesni kinezi,japanci samo to ne :D
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 19:05
Ja ću izgleda početi da skidam filmove od Kampfara,verovatno su dobri,a ovaj sam skinuo,i moram ga odgledati. LOL

Ažurirao NEX - 13.Kolovoz/Aug.2011 u 19:09
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 20:45
Ima tu za svakoga po nešto... Zavisi ko šta traži da gleda.

Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 21:02
Pa ima dobar odabir,a i vidim da voli one sa zombijima,ima neke smesne sto je preveo i interesantne :) ali za pohvalu su prevodi,bez greske,sve se uklapa,pa i po sluhu odlicni!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.